Nurgül Yeşilçay Özel Hayatı Hakkında Şoke Edici Açıklamalarda Bulundu!

Nurgül Yeşilçay Özel Hayatı Hakkında Şoke Edici Açıklamalarda Bulundu!

26 Mart 1976 tarihinde Afyon'da dünyaya gelen Nurgül Yeşilçay, sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Yetenekli oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın boyu 1.65, kilosu 52’dir. Burcu koç, göz rengi yeşil ve saç rengi de kahverengidir. İşte haberin tüm detayları...

Çocukken resim yapmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu Nurgül Yeşilçay, ilkokul dönemlerinde yaptığı resimlerden ödül aldığını, resim tutkusunun içinde hep var olduğunu, küçük yaşlardan beri resme ilgili olduğunu, lisede 4 sene resim üzerine eğitim aldığını anlattı.

Çocukken ressam olmayı düşündüğünü söyleyen Yeşilçay, üniversite seçim aşamasında bir çocuğa âşık olduğunu ve onun da oyuncu olduğunu, sırf onunla iletişime girmek için konservatuar okuduğunu söylüyor.

Böylelikle oyunculuk macerasının başladığını dile getiren Nurgül Yeşilçay, mesleğini çok sevdiğini söylüyor.

Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi tiyatro bölümünü bitirdi.

OYUNCULUĞA İLK ADIM… NURGÜL YEŞİLÇAY ANLATIYOR

Oyunculuğa ilk adım… Nurgül Yeşilçay anlatıyor. Oyunculuğa ilk adımını Şener Şen ve Türkan Şoray ile birlikte attığını söyleyen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, ‘İkinci Bahar’ dizisinde ‘Gülsüm’ karakterine hayat verdiğini, ‘Asmalı Konak’ dizisinde Özcan Deniz ile başrol paylaştığını ve ‘Bahar Karadağ’ rolü ile dikkatleri üzerine topladığını açıklıyor.

Güzel oyuncunun ilk sinema filmi ‘Ömer Vargı – Her Şey Çok Güzel Olacak’

Türkan Şoray'ın varisi olarak anılmaktan mutluluk duyduğunu, bunun kendisi için onur kaynağı olduğunu, Türkan Şoray çok sevdiğini söyledi.

KADINA ŞİDDET OLAYLARINDAN SONRA SERGİSİNİ AÇMA KARARI ALMIŞ…

Kadına şiddet olaylarından sonra sergisini açma kararı almış… Çocukluk yıllarındaki resim tutkusunun devam ettiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, evinin üst katını atölyeye çevirdiğini, 2 yıldır resim yaptığını, sergi açtığını, resim yaparken kendini özgür hissettiğini ifade etti.