Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın Annesi İçin Söylenilen İddialar Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın Annesi İçin Söylenilen İddialar Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın annesi olan Umut Candan için ilişki iddiaları ortaya atıldı. Öte yandan Sevim Alan görüntülerin olduğunu da söyledi. Bu nedenle herkes şok içerisinde kaldı. Peki ya Nihat Doğan ile Umut Candan konuyla ilgili ne düşünüyor?

Nihat Doğan için şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı. Nihal ve Bahar Candan'ın annesi olan Umut Candan ile birliktelik yaşadığı belirtiliyor. Öte yandan görüntülerinde çekildiği iddiası şok etkisi yaratacak. Bu konuda başka hangi gelişmeler yaşandı? Şaşırtıcı kamera kayıtlarıyla ilgili konuşulsa da ortada henüz tescillenmiş bir belge de yok. Öte yandan konuyla ilgili Sevim Alan'dan şok eden bir açıklama geldi.

Sevim Alan Doğru mu Söylüyor?

Sevim Alan'a göre Nihat Doğan ve Umut Candan birliktelik yaşadı. Öte yandan bu gelişme ne kadar doğru bilinmez ancak magazin dünyasını salladığı kesin. Dolayısıyla gelinen noktada hangi açıklamaların yapılacağını zamanla göreceğiz. Sevim Alan'ın açıklamalarına bir yanıt gelecek mi?

Sessizliklerini Koruyorlar

Candan ailesi, bu konuda tek bir açıklama dahi yapmadı. Nihat Doğan da aynı şekilde sessizliğini koruyor. Dolayısıyla magazin gündemi için bir açıklama yapacaklar mı ve bu iddiaları reddedecekler mi zamanla göreceğiz.