Neslihan Atagül'den Şok Açıklamalar! Oyunculuk Sektörü Hakkında Açıklama Yaptı

Neslihan Atagül'den Şok Açıklamalar! Oyunculuk Sektörü Hakkında Açıklama Yaptı

Neslihan Atagül, “Set bana sabırlı olmayı öğretti, sette herkes çok iyi fakat her gün birbirimizi gördüğümüz için kırdığımız insanlar oluyor. Anlayışlı olmak, empati kurmak çok önemli. Hayatımın çoğu oyunculuk üzerine kurulu diyebilirim" dedi.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül hayatı hakkında inanılmaz açıklama yaptı: "Ben bir karaktere hazırlanırken hayatım o karakter oluyor. Film izlerken, yemek yerken, yürüyüş yaparken sürekli o karakteri düşünüyorum, hayatıma devam ediyorum fakat aklımın bir köşesinde her zaman oynayacağım rol/ karakter var” dedi.

Kendisine başına buyruk ve inatçı olarak nitelendiriyor. Gelen projeleri değerlendirirken eşi Kadir Doğulu ve menajerinden fikir aldığını ama her zaman kendi iç sesini dinlediğini ne yapmak istiyorsa ve kendisine ne yakın geliyorsa onu tercih ettiğini dile getirdi.

Nelerden mutlu oluyor?

Nelerden mutlu oluyor? Hayranlarının onu tanımadan sevmesinden mutluluk duyduğunu dile getiren oyuncu bu ilgiden dolayı özel hissettiğini, hayranlarının kendisine duyduğu sevginin çok ayrı olduğunu, kendisinin de onlara aynı sevgiyi beslediğini ve en büyük motivasyon kaynağının bu olduğunu söylüyor.

Ne yapmak istiyor? Nasıl yaşıyor? Hayalleri neler? Neslihan Atagül anlatıyor…

Ne yapmak istiyor? Nasıl yaşıyor? Hayalleri neler? Neslihan Atagül anlatıyor… Hayatı akışına bırakan Neslihan Atagül “şu an çok başarılı bir oyuncuyum diyemem. Yapmak istediğin ne varsa gerçekleştiriyorum. Çok isteyip de yapma aşamasına geldiğim ve son dakika vazgeçtiğim şeyler illaki oldu. Bunun nedeni de o yolda ilerlerken bir şeylerin bana ters gittiğini görüyorsam ya da hissediyorsam bu bir şekilde benim karşıma çıkar. Ben de hayırlısı olmuş deyip o yoldan dönerim “diyor.

İş hayatında çok çalışıp azim ettiğini söyleyen Atagül, “çok sabırlı davranarak azmettiğim şeyleri evren benim karşıma çıkardı. Ben çok sabırlı bir insanım. Hiçbir zaman oldum demiyorum. Çabalamaya, çalışmaya devam ediyorum. Çünkü oyunculuğu çok seviyorum ve bu kadar çok sevdiğim şeyden da para kazanıyorum."

"Vazgeçmeyi, bırakmayı hiç düşünmedim. Farklı düşündüğüm noktalar illaki oldu. Güzel şeyler yapmaya niyetleniyorum, ülkemin ve toplumun hayrına bir hizmette bulunmak üstlenmek istiyorum. Beni izleyen insanların hayatlarına dokunmak istiyorum. Tek bir kişinin hayatına dokunabiliyor olmak bile beni çok heyecanlandırıyor"

Almodovar filminde oynamayı çok istediğini söyleyen Atagül, onunla tanışmak, setinde bulunmak gibi bir hayali var. Çok konuda farklı karakter olmayı isteyen oyuncunun tek amacı, çok iyi bir oyuncu olmak.