Neslihan Atagül, Kadir Doğulu İçin Kararını Verdi! Kadir Doğulu Sinir Krizi Geçirdi!

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu İçin Kararını Verdi! Kadir Doğulu Sinir Krizi Geçirdi!

Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Yetenekli oyuncu Neslihan Atagül'ün verdiği pozlar görenleri de şaşkına çevirdi. Yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkan Neslihan Atagül milyonları büyülemeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

En son Sefirin Kızı isimli dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül magazin gündemine bomba gibi düştü. Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan yetenekli oyuncu Neslihan Atagül, sadece Türkiye'de değil yurtdışında da büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Hayranlarının ise yakın markajı altında olan Neslihan Atagül yeteneği dışında güzelliği ile de büyüledi. Neslihan Atagül'ün yaptığı paylaşımlar ise yok artık dedirtti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşım ile kısa sürede milyonlarca kişinin beğenisini kazandı. Hayranları ünlü oyuncunun yine çok güzel olduğunu belirtti.

Neslihan Atagül, sosyal medyayı salladı

Yetenekli oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı isimli dizinin çekimleri esnasında sağlık problemleri yaşadığı için kadrodan ayrılmak zorunda kaldı. Neslihan Atagül son zamanlarda yaşadığı bağırsak sendromundan dolayı zor günlerde geçirdi. Yetenekli oyuncunun son günlerde sağlığının iyi gittiği söyleniyor. Ayrıca güzelliği ile hayranlarını büyüleyen Neslihan Atagül giydiği kıyafetler ile de göz kamaştırdı. Bacak dekolteli bir kıyafet ile poz vererek sosyal medyayı salladı.

Ünlü oyuncudan bacak dekolteli paylaşım geldi

Genç yaşta oyunculuğa adım atan yetenekli oyuncu Neslihan Atagül yer aldığı projeler de sergilediği performansı ile de adından çokça söz ettirdi. Bundan dolayı yapımcıların vazgeçilmezleri arasında yer alan Neslihan Atagül ödüllere de doymak bilmedi. Yurtdışında da ününü duyuran yetenekli oyuncu dikkatleri şimdiden üzerine çekti. Dubai'ye giden Neslihan Atagül ortalığı kasıp kavurdu. Ayrıca giydiği kıyafetler ile milyonları kendine hayran bıraktı. Kariyerinde bir ödül daha ekleyen yetenekli oyuncu Neslihan Atagül, Dubai'de 5'incisi düzenlenen DİAFA isimli törende yılın en iyi uluslararası kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Güzelliği ve zarafeti ile geceye damga vuran yetenekli oyuncu kıyafeti ile de çok güzel pozlar vererek sosyal medyada paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun yaptığı bu paylaşımlar ise sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı.