Nejat İşler Bodrum’a Yerleşme Kararı Aldı! Başarılı İsim Hayatı Hakkında Yeni Kararlar Alıyor

Nejat İşler Bodrum’a Yerleşme Kararı Aldı! Başarılı İsim Hayatı Hakkında Yeni Kararlar Alıyor

Türk sinemasının ve dizi dünyasının en başarılı ve karizmatik aktörlerinden birisi olan Nejat İşler bilindiği üzere projelerine çok büyük titizlikle seçiyor. Bu sebepten dolayı yetenekli aktörü ekranlarda sürekli görmek mümkün olmuyor. İşte detaylar...

Üstlendiği her projede ise bu sebepten dolayı büyük. 1994 yılında henüz delikanlı iken Şahnaz Tango dizisi ile ekran dünyasına adım atmış olan Nejat İşler Bunun yanı sıra şeytan ayrıntıda gizlidir, Kapalıçarşı, Aliye, Bıçak Sırtı gibi birçok dizide rol almıştı.

2014 yılında yaşadığı rahatsızlık nedeni ile mesleğine yaklaşık olarak 3 yıl ara veren Nejat İşler Bodrum'a yerleşti ve orada yaşamını sürdürmeye devam etti.

Nejat İşler Bodrum’a neden yerleştiğini açıkladı!

Nejat İşler Bodrum’a neden yerleştiğini açıkladı! Ekranlara yeniden büyük bir dönüş yapan Nejat İşler Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara geri dönen Efsane dizi Çukur'da da canlandırdığı Çağatay Erdenet karakterinin yanı sıra saygı dizisi ile yeniden döndü.

Ercüment çözer karakterini canlandırdığı Blue TV için çekilen saygı dizisinde oyuncunun bir zamanlar rol aldığı Behzat Ç dizisi ile aynı karakterdi. Nejat İşler rol aldığı dizilerde o kadar çok sevinmişti ki yeni dizilerin doğumuna da yol açmıştı.

Yetenekli oyuncu yeni projesi hakkında açıklama yaptı!

Yetenekli oyuncu yeni projesi hakkında açıklama yaptı! Saygı dizisi de ilk sezonu büyük beğeni topladı. Bir miktar süre önce de dizinin ikinci sezon çekimleri tekrardan başladım saygı dizisinin güçlenen oyuncu kadrosuyla yakından yeniden ekranlara gelecek olması 2 sezon çekimleri de tamamlanacağı söz konusu.

Nejat İşler Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımla çok güzel bir haberi hayranları ile paylaştı. Paylaşım yaptığı tweet'te ise" saygı 2 sezon çekimleri ağustos sonu bitiyor hemen sonrasında önümde çok zor ve çok güzel bir film var onu da bitirince Festivali koşucam..." Nejat İşler’in var diye güzel haber hayranlarını çok heyecanlandırdı.