Murat Yıldırım Ekranlara Dönüyor! Ünlü Oyuncunun Partneri İzleyicilerin Gazabına Uğradı!

Murat Yıldırım Ekranlara Dönüyor! Ünlü Oyuncunun Partneri İzleyicilerin Gazabına Uğradı!

Ekranların en sevilen oyuncularından biri olan Murat Yıldırım yeni dizisi ile adeta gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Murat Yıldırım, yeni sezonda Aziz isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Murat Yıldırım dizi ile anlaşma yaptığını da hayranlarına duyurdu. Ramo dizisinin ardından yeni projesi hakkında açıklama yapan Murat Yıldırım, hayranlarını bir hayli sevindirdi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Murat Yıldırım bu sezon Aziz dizisi ile ekranlarda olacak. Bunun dışında Murat Yıldırım’ın partneri için isim arayışı büyük bir titizlik çerçevesinde devam ediyor.

Murat Yıldırım’ın partneri kim olacak?

Murat Yıldırım’ın partneri kim olacak? Aziz dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Murat Yıldırım’ın partneri de belli oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Murat Yıldırım, Aziz dizisinde Melisa Şenolsun ile başrolü paylaşıyor. Fakat dizi severler, bu karara tepki göstererek, başrol oyuncusu hakkında acımasız yorumlar yaptı.

Melisa Şenolsun’a sosyal medyadan tepki üstüne tepki geldi!

Melisa Şenolsun’a sosyal medyadan tepki üstüne tepki geldi! Murat Yıldırım ile başrolü paylaşacak olan Melisa Şenolsun, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Aziz dizisi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Aziz dizisinin başrol oyuncusunun Murat Yıldırım olması İzleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı. Dizi severler şimdiden Aziz dizisinin konusunu merak ediyor.

Aziz dizisine dair detaylar ortaya çıktı

Aziz dizisine dair detaylar ortaya çıktı. Dört yıllık aranın ardından Ramo dizisi ile ekranlara dönen Murat Yıldırım, yeni projesini açıkladı. Ayrıca Murat Yıldırım, Show TV’de yayınlanan dizi ile neredeyse her gün gündeme geliyordu. Esra Bilgiç ile başrolü paylaşan yetenekli oyuncunun partneri bu defa sosyal medyada çok eleştirildi. Ramo, iki sezon boyunca 40 bölüm olarak yayınlandı.

Antakya’da çekilecek olan Aziz dizisi dönem projesi oldu. Ayrıca Azız dizisi Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonra ailesini ve aşkını geride bırakan bir adamın hikayesini konu alıyor. Yetenekli oyuncu için partner arayışı sonra ererek bu ismin Melisa Şenolsun olduğu ortaya çıktı. Bunun ardından sosyal medya kullanıcıları Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun’un birbirine hiç yakışmadıklarını dile getirdi.