Murat Dalkılıç Yaşam Tarzı Hakkında Şoke Eden Kararlar Aldı!

Murat Dalkılıç Yaşam Tarzı Hakkında Şoke Eden Kararlar Aldı!

Emrah Karaduman’ın ‘Toz Duman’ albümüne konuk olan Murat Dalkılıç, 2015 yılında ‘Kırk Yılda Bir Gibisin’ şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcı Dalkılıç, 31 Temmuz 2015 yılında DMC şirketinden ayrılarak Poll Production ile anlaşma yaptı.

2016 yılında ‘Ben Bilmem’ adlı şarkısını çıkardı. ‘Aşinayız’ şarkısını 18 Ağustos 2017 tarihinde Oğuzhan Koç ile seslendirdi. Uzun süre albüm yapmayan sanatçı ‘Son Liman’ adlı şarkısıyla sessizliğini bozdu.

24 Ağustos 2015 tarihinde Merve Boluğur ile evlendi. 11 Eylül 2017 tarihinde ise boşandı. Daha sonra Hande Erçel ile uzun bir birliktelik sonrası ilişkilerini bitirme kararı alındı.

Murat Dalkılıç 1.75 boyunda, 67 kilo ve aslan burcudur.

YAŞAM TARZI NASIL İLERLİYOR? MURAT DALKILIÇ ANLATTI…

Yaşam tarzı nasıl ilerliyor? Murat Dalkılıç anlattı… 18 yıldır sahnelerde olan Murat Dalkılıç, yorulduğu zamanlar geri adım attığını, aynı motivasyon ve konsantre ile çalışmanın zor olduğunu, sürekli insanların gözü önünde olmanın aşılmaz bir şey olduğunu ve popstar olmanın insanı bütünüyle sardığını, emip götürdüğünü söylüyor.

Bu mesafeyi koruduğunu söyleyen Dalkılıç, yorulduğu zamanlar geri adım attığını ve durduğunu söylüyor.

Yeni albüm çıkaran Murat Dalkılıç ‘Afeta’ adlı şarkısının bir terim olduğunu, yaşam veren, gökten gelen anlamını taşıdığını dile getirdi.

Beğendi bir kelime üzerine şarkı yazdığını söyleyen Murat Dalkılıç, çok okuduğunu ve son dönemlerde hiç duyulmamış kelimeleri takıldığını anlattı.

Murat Dalkılıç daha önceden bir albüm hazırladığını fakat müzisyen ile arasında problem yaşadığı için albümü çöpe attığını, bir şeye kızdığında hiç üzülmeden pire için yorgan yaptığını söyledi.

Çapkın biri olmadığını söyleyen Murat Dalkılıç, düzen adamı olduğunu her şeyin bir düzen içerisinde ilerlemesi gerektiğini ifade etti.

Sözlerini sürdüren Dalkılıç, bu camiada doğru ilişki için iki tarafında ünlü olması gerektiğinin altını çizdi.

Yazdığı şarkılarla duygularını ifade ettiğini söyleyen Dalkılıç, insanlara yeni şeyler öğretebilmenin kafasında olduğunu, kendisini örnek alan genç arkadaşlarına yeni şeyler öğretmek istediğini söyledi.