Müge Anlı ve Seda Sayan Arasında Gerginlik Devam Ediyor! Seda Sayan’dan Cevap Gecikmedi! Ortalık Fena Karıştı!

Müge Anlı ve Seda Sayan Arasında Gerginlik Devam Ediyor! Seda Sayan’dan Cevap Gecikmedi! Ortalık Fena Karıştı!

ATV ekranlarının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon arasına girdi. Yayınlandığı günden bu yana sıkı bir şekilde takip edilen Müge Anlı yine gündem oldu. Anlı programın son bölümünde Seda Sayan’a büyük gaf yapması ile gündeme geldi.

Müge Anlı’nın bu hareketinden sonra Seda Sayan’dan yanıt gecikmedi. Seda Sayan, bir zamanlar kavgalı olduğu Müge Anlı’ya cevabını sosyal medya üzerinden verdi. Reytinglerde büyük savaş veren Müge Anlı ile Seda Sayan’ın arasında olanlar herkesi şaşkına çevirdi.

Ödül töreninde bir araya gelen ikili arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıllarda ödül töreninde Seda Sayan’ın ödülünü Müge Anlı almıştı. Yanlışlık olmasının ardından Müge Anlı ödülü geri verip gidince Seda Sayan tepkisini sosyal medya üzerinden göstermiş.
 
Müge Anlı ve Seda Sayan arasında sular durulmuyor
Müge Anlı ve Seda Sayan arasında sular durulmuyor. ATV ekranlarının en çok sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaptı. Hatta programın sezon finaline görmesinin ardından ortalık Fena halde karıştı.
Müge Anlı ile Seda Sayan arasında uzun zaman önce tartışma yaşanmış ve ikili o günden sonra birbirlerinin ismini anmamaya karar vermişti. Bunun ardından Müge Anlı’nın sezon finalinde yaptığı gaf ortalığı yine karıştırdı.
Müge Anlı programın son bölümünde hayranlarından gelen hediyeleri geri çevirmedi. Ardından bir izleyicinin sabahların sultanı yorumunun üzerine Müge Anlı, “Sabahların sultanı Seda Sayan o unvanı almayalım ondan” demesi herkesi şaşkına çevirdi.
Müge Anlı’nın bu sözlerine Seda Sayan teşekkürlerini iletti. Ardından sosyal medyadan arka arkaya paylaşımlar yapmayı da ihmal etmemesi gözlerden kaçmadı.