Miray Daner ve Kubilay Aka İkisi Gündeme Tekrar Geldiler!  Miray Daner ve Kubilay Aka Barıştılar mı?

Miray Daner ve Kubilay Aka İkisi Gündeme Tekrar Geldiler! Miray Daner ve Kubilay Aka Barıştılar mı?

Vatanım Sensin dizi setinde tanıştıkları Kubilay Aka ile aşk yaşayan Miray Daner gündem oldu. Miray Daner ve Kubilay Aka 2019 yılının ağustos ayında yollarını ayırdı. Yetenekli oyuncu Kubilay Aka'nın Hilal Altınbilek ile samimi görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Miray Daner ayrılık kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

İki ünlü oyuncu 2 yılın ardından aynı ödül töreninde karşı karşıya geldi. Birbirleri ile karşılaşmasa da Miray Daner ve Kubilay Aka aynı salonda bulundu. Basın mensupları bu durumu Miray Daner’e sordu. Yetenekli oyuncu Miray Daner ise şu sıralar Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başladığını açıkladı. Ardından her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Miray Daner, Kubilay Aka’yı ödül aldığı zaman alkışlaması ile da dikkat çekti. Bunun ardından Miray Daner’in yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Miray Daner’den Kubilay Aka açıklaması!

Miray Daner eski sevgilisi Kubilay Aka ile aynı etkinlikte aynı salonda yer aldı. Bu durumun normal olduğunu söyleyen Miray Daner aynı sektörde yer aldıklarını da hatırlattı. Bu konunun gündeme gelmesinin dahi saçma bulduğunu söyleyen Miray Daner ödül alan herkes gibi Kubilay Aka’yı da alkışladığını dile getirdi.

Miray Daner, iş hayatı hakkında açıklama yaptı

Şimdi İstanbul'da olduğunu hatırlatan Miray Daner, iş hayatı hakkında da açıklama yaptı. Ardından filmin seneye vizyonda olacağını söyleyen yetenekli oyuncu, çok iyi bir çalışma aşamasında olduklarını açıkladı. Filmi çekip döndüklerini, zamanın da çok iyi geçtiğini söyledi. Blue TV'de ekranlara gelecek olan Saygı isimli dizinin ikinci sezon çekimlerini tamamlayan Miray Daner ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un Hayat isimli yapımında rol almaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde film 2022 yılında vizyona çıkacak.