Merve Dizdar'ın Yeni Kocası Ortaya Çıktı! Ünlü Oyuncu Merve Dizdar'dan Açıklama Geldi

Merve Dizdar'ın Yeni Kocası Ortaya Çıktı! Ünlü Oyuncu Merve Dizdar'dan Açıklama Geldi

Merve Dizdar, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Ortaya çıkan detaylar gösteriyor ki Masumlar Apartmanı oyuncusunu yeni bir hayat bekliyor. Gülben ve Esat evliliği her şeyi ortaya çıkardı. Peki dizide neler yaşanıyor? Merve Dizdar aşk yaşıyor mu? Ünlü oyuncu hakkındaki bazı bilgiler izleyicileri de şaşırttı.

Merve Dizdar, gündeme yeni eşiyle geliyor. Masumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncusu, Gülben karakterine hayat vermekte. Dizide Esat ile Gülben'in aşkı çok konuşuldu. İkili arasındaki gelişmeye bakacak olursak büyük bir ilişkinin yaşandığını söylemek mümkün. Masum ve saf sevgiye dayalı bu ilişki, gün geçtikçe dikkat çekiyor. Peki Merve Dizdar ve Uğur Uzunel ile ilgili evlilik gelişmesi nasıl oldu?

Gülben Esat'la Evlendi!

Gülben ve Esat'ın evliliği herkesi mutlu etti. TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı'nda güzel gelişmeler yaşandı. İkili arasındaki mutluluk düğüne de yansıdı. Uzun zamandır yalnız olan Gülben, aradığı aşkı sonunda buldu. Bundan sonraki süreçte dizinin önemli bir kısmı Gülben ve Esat etrafında dönecek. İnci'nin ayrılığından bu yana Gülben'in daha fazla ekran önünde yer aldığı görülebilir.

İzleyiciler Birbirine Yakıştırdı!

Evlilikten ötürü memnun olanlar yalnızca oyuncular değildi. Aynı zamanda izleyiciler de bu yaşananları olumlu değerlendirdi. Çünkü uyumlu bir şekilde hareket ediyorlar. Dizinin yeni bölümlerinde Gülben'i bekleyecek bazı sorunlar olsa bile şimdilik her şey yolunda. Bakalım Masumlar Apartmanı'na damga vuran ikili daha ne kadar birlikteliğini sürdürecek...