Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Çifti Tekrar Bir Arada! Ünlü Çift Tekrar Barıştılar mı?

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Çifti Tekrar Bir Arada! Ünlü Çift Tekrar Barıştılar mı?

Merve Dizdar, boşandıktan sonra tekrar barışmak mı istiyor? Gürhan Altundaşar'dan ayrıldıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Aralarındaki ilişkiye değindi ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. O gece Merve Dizdar'ın itiraf niteliğindeki açıklamaları karşısında herkes şok oldu. Barıştıkları iddia edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz aylarda boşanan Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişi neden ayrıldıklarına ilişkin soru sormaktayken bu sefer de barıştıklarına dair iddialar ortaya atıldı. Merve Dizdar, dışarıda görüntülendiği bir gecede bu soruya da değindi. Kendisi öyle şeyler söyledi ki hayranları çok şaşırdı.

Merve Dizdar Sevdiğini Söyledi

Boşandıktan sonra arkadaşlıklarının devam ettiğini vurgulayan Merve Dizdar, birbirlerini sevdiklerini iletti. Dolayısıyla sorunsuz şekilde boşandıklarını da ekledi. Ayrıca tekrar evlenme iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı. Çünkü boşanma konusunda herhangi bir geri adım atmış değiller.

Anlaşmalı Boşanmışlardı

Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar'ın anlaşmalı şekilde boşandığı biliniyor. Yaklaşık 3 yıl süren evliliklerinden sonra ayrılık kararı almışlardı. Boşanma sonrası herhangi bir sorunla da gündeme gelmediler. İkilinin gerek evlilikleri ve gerekse boşanma sonrası ilişkilerine gıpta ile bakılıyor. Her iki oyuncu da kariyerlerine hız kesmeden devam ediyor. BKM Mutfak'tan ayrılan Altundaşar, kariyerine farklı mecralarda devam etme kararı aldı. Yakın zamanda bir dizi veya film projesi ile karşımıza çıkabilir. Merve Dizdar ise önceliği Masumlar Apartmanı'na vermiş durumda. Gülben karakteri dizinin en çok karakterleri arasında.