Mert Yazıcıoğlu’ndan Sitem Dolu Sözler! Gözler Afra Saraçoğlu’na Çevrildi

Mert Yazıcıoğlu’ndan Sitem Dolu Sözler! Gözler Afra Saraçoğlu’na Çevrildi

Uzun süredir aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ilişkisinde şoke eden detaylar ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun çok çalıştığını söyleyerek sitem etti. Bunun ardından gözler Afra Saraçoğlu'na çevrildi.

Geçen sezon Öğretmen dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu, bu yıl Blu TV’nin iddialı dizilerinden Yeşilçam ile hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin ilk 10 bölümlük sezonunda Tülin Saygı karakteri ile dikkat çeken güzel oyuncu, sevenlerini de mutlu etti.

Zaman zaman 1960’lı yılların kıyafetleri ile sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan oyuncu dizinin ikinci sezonu için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.

Sevgilisinin çok yoğun çalıştığını ima etti

Sevgilisinin çok yoğun çalıştığını ima etti. Yoğun tempoda çalışan ve fırsat buldukça bir araya gelen, Oyuncu Mert Yazıcıoğlu’yla aşk yaşayan, attıkları her adım basın mensupları ve hayranları tarafından takip ediliyor. Bir röportajında Yazıcıoğlu, sevgilisi ile görüşememekten şikâyet etmiş. “Afra çalışıyor, çok çalışıyor.” diyerek sevgilisinin yoğunluğunu dile getirmeyi unutmadı.

Havuz başında stres atan Saraçoğlu dizinin çekimlerinden fırsat bulmuş olmalı.  Afra Saraçoğlu, Instagram pozları ile gözler önünde oluyor. Afra Saraçoğlu'nun instagramda 4 milyona yakın takipçisi bulunmasının ardından paylaşımlarına sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’da kayıtsız kalamıyor. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Yazıcıoğlu, havuz başında ki pozuna öpücük emojisi koyarak karşılık verdi.

Bir röportajında, 2016 yılında ‘İkinci Şans’ filmi ile oyunculuk kariyerine başlayan 23 yaşındaki oyuncu verilen bu rolü, annesinin fotoğrafını Özcan Deniz’e gönderdi. Rol için deneme çekimlerine çağrılarak alındığını anlatmıştı.

Dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu, ilk rolü ile bu deneyimin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizide 40 bölümde, Ece Çamkıran karakteriyle gönüllere taht kurdu. Afra Saraçoğlu'nun popüler olma hikayesi ise içinde bulunmuş olduğu Yeşilçam dizisindeki karakterlerinden farklı değil.