Mert Fırat Oyunculuğu Bırakıyor mu? Kefaret Dizinin Ardından Tiyatroya Yöneldi

Mert Fırat Oyunculuğu Bırakıyor mu? Kefaret Dizinin Ardından Tiyatroya Yöneldi

Yetenekli oyuncu Mert Fırat en son FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret isimli dizide başrolde oynadı. Dizi yayınlandığı günden bu yana iyi reytinglere sahip olsa da son zamanlarda izleyici kaybı yaşadı. Ondan dolayı kanal final kararı verdi.

Alınan bilgiler neticesinde 29 Temmuz Perşembe akşamı Kefaret dizisi 35. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek. Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ile başrolde yer alıyordu. Dizinin final yapmasının ardından tatile çıkan yetenekli oyuncu Mert Fırat kendisine de yeni bir rota çizme kararı aldı.

Mert Fırat, yeni rotasını çizdi

Mert Fırat, yeni rotasını çizdi. Instagram hesabından tatili çıktığını hayranları ile paylaşan Mert Fırat yeni projelere göz atmayı da ihmal etmedi. Bu sezon yoğun bir çalışma programı içerisinde yer alan Mert Fırat, dizinin yanı sıra tiyatro hazırlıkları ile de ilgilendi.

Oyuncu aynı sahnede hayranları ile buluşacak!

Oyuncu aynı sahnede hayranları ile buluşacak! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Mert Fırat tiyatro hazırlıklarına yöneldi. Yani yetenekli oyuncu hayranları ile birlikte tiyatro sahnesinde buluşma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde Mert Fırat 2 Ağustos ile 25 Eylül tarihleri arasında İstanbul'un farklı yerlerinde Tiyatro Festivali’nde yer alacak.

Oyuncunun rol alacağı oyun da belli oldu

Oyuncunun rol alacağı oyun da belli oldu. Koronavirüs salgınından dolayı yasaklar nedeniyle uzun süredir sahneden uzak kalan Mert Fırat yeni tiyatro oyunu ile sahnelere tekrardan dönüş yapıyor. Batının Sonu isimli oyunda yer alma kararı alan oyuncu Eylül ayının başından itibaren sahnede olacak.

Hayranlarının Kurban Bayramı’nı kutlamayı ihmal etmedi

Hayranlarının Kurban Bayramı’nı kutlamayı ihmal etmedi. Kurban Bayramı’nda ise eşiyle poz vererek Instagram hesabında bu fotoğrafı paylaşan Mert Fırat, hayranlarının bayramını kutlamayı da ihmal etmedi. Instagram'da bir milyonu aşkın takipçiye sahip olan Mert Fırat, kısa sürede yayınladığı fotoğraf ile sosyal medyada gündem oldu.