Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Yıllar Sonra Neden Ayrıldıkları Ortaya Çıktı

Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Yıllar Sonra Neden Ayrıldıkları Ortaya Çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Meltem Cumbul ilişkisi yıllar öncesinde oldukça popülerdi. İkilinin neredeyse 1 yıla yakın süren ilişkisi neden sona erdi? Aşk-ı Memnu dizisiyle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul ile aşk yaşayarak bir anda magazin gündemine yerleşmişti.

Aşk-ı Memnu dizisiyle bir anda popülerlik kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, o dönemde Meltem Cumbul ile ilişki yaşıyordu. İkilinin arasından su sızmıyorken bir anda ayrılmaları dikkat çekmişti. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan bir detay ayrılıklarındaki sebebi doğruladı. Peki Meltem Cumbul ile Kıvanç Tatlıtuğ'un ilişkisi neden sona erdi? Kırmızı Oda dizisindeki Pembe karakteri ile gündeme gelen Meltem Cumbul hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Meltem Cumbul Neden Ayrıldı?

Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki ayrılık neden sona erdi bazı detaylar bize bilgi veriyor. Özellikle de Meltem Cumbul'un Tatlıtuğ'a sürekli olarak hesap sorduğu iddia edildi. Bu tarz tartışmaların ilişkinin sonunu getirdiği belirtiliyor. Ancak tam anlamıyla doğrulanmış değil. İki ünlü oyuncunun başından geçen bu deneyim yıllar öncesine aitti. Şimdi ise her iki isim de ayrı aşk hayatı yaşamakta.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Yaş Farkı Vardı

Kıvanç ile Meltem arasındaki yaş farkı da dikkat çekmekteydi. O dönem ikilinin magazin gündemine bomba gibi düştüğünü biliyorsunuz. Aralarındaki etkileşim dizi seyircilerinden magazin takipçilerine kadar pek çok kişiyi merak ettirmişti. 9 ay süren ilişkinin ardından ayrılık kararı aldıklarını açıklamışlardı.