Melisa Döngel Babası Tarafından İstismara Uğradığı İlk Defa Açıkladı..

Melisa Döngel Babası Tarafından İstismara Uğradığı İlk Defa Açıkladı..

2015 yılında Ne Münasebet isimli proje ile oyunculuğa ilk adımını atan Melisa Döngel hayat hikayesini anlattı. Bulunduğu dizilerde dikkat çeken başarılı oyuncu Melisa Döngel son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu. İşte Döngel'in hikayesi..

Bizim Hikâye adlı dizide Deniz karakteri ile ön plana çıkan oyuncu, Elif dizisinde de Süreyya karakterine hayat verdi. Bunun dışında Aşk Ağlatır adlı dizide Cemre ve Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandırdı.

Yaz dizilerinin başlaması ile birlikte dizi değiştirme kararı alan Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı dizisinde sergilediği başarılı performansının ardından gelen teklifleri kabul ederek Aşk Mantık İntikam isimli diziye geçme kararı aldı. Aşk mantık İntikam isimli dizide ise Çağla karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan Melisa Döngel, Elmalı davasının Türkiye'yi dehşete düşürdüğünü belirtti. Bunun ardından Melisa Döngel birtakım gerçekler ortaya koydu.

Melisa Döngel’den Şoke Eden Açıklama

Melisa Döngel’den şoke eden açıklama. Güzel oyuncu Melisa Döngel babası tarafından istismara uğradığını açıkladı. Bundan dolayı birkaç yıl önce psikolojik tedavi gördüğünü şimdi ise cezaevinde olan babası ile mahkemelik olduğunu dile getirdi. Bu mahkemenin asıl nedeninin ise kardeşinin velayetini alma çabası olduğunu ekledi.

İstismarın ardından babasının cezaevine gönderildiğini söyleyen Melisa Döngel’in psikolojik tedavi gördüğü ve yaşananları unutmak için oyunculuğa adım attığını ortaya çıktı.

Güzel oyuncu Melisa Döngel, oyuncu olmayı hiç düşünmediğini tek istediği şeyin psikolog olmak istediğini dile getirdi. Hayatın kendisini oyuncu olmaya yönelttiğini fakat işin içine girince oyunculuğu da sevdiğini dile getirdi. Çünkü oyunculukta birçok karakteri bürünüp halkın yaşadığı çıkmaz durumlara ayna olduğunu, bir nebze olsun yol gösterici davrandığını açıkladı.

Melisa Döngel babasıyla kız kardeşinin velayetini almak için mahkemelik olduğunu söyledi. Güzel oyuncu Döngel kardeşinin de kendisi gibi bir olayla karşılaşmaması için velayet savaşı veriyor.