Melis Tüzüngüç Şok Detayları Açıkladı! Ünlü Oyuncu Hakkında Tüm Bilinmeyenler Ortaya Çıktı

Melis Tüzüngüç Şok Detayları Açıkladı! Ünlü Oyuncu Hakkında Tüm Bilinmeyenler Ortaya Çıktı

4 Ekim 1994 tarihinde doğan Melis Tüzüngüç, Ulaş İnanç ve Atıl İnanç’ın ortak yönettiği ‘Yıldız Masalı’ dizisinde ‘İpek’ karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı. İstanbul’da doğan oyuncunun burcu terazi,1.65 boyunda ve 51 kilodur.

Annnesi ve babasının ayrılmasından dolayı Tüzüngüç, bir süre anneannesi ile yaşamış eve lise yıllarında oyunculuğa merak salmıştır. Oyunculuk yapmak isteyen Tüzüngüç, okulunu bırakarak oyunculuk sektörüne atılmıştır.

Melis Tüzüngüç, Normal Yaşantıda Nasıl Bir Kişiliğe Sahip?

Melis Tüzüngüç, normal yaşantısında nasıl bir kişiliğe sahip? Nelere takıntısı var? Set hayatında olduğu gibi normal hayatta da eğlenceli bir kişiliğinin olduğu söyleniyor.

İnstagram da paylaştığı doğal fotoğraflarda bu yaklaşımı destekler durumda. Eğlenceli ve sade olmayı tercih eden güzel oyuncunun birçok takıntısının olduğu ortaya çıktı.

Sabırsız olduğunu anlatan güzel oyuncu Tüzüngüç, çabuk sıkıldığını, bunun dışında simetri takıntısının olduğunu ve kendi makyajını kendisinin yapmak istediğini ifade etti.

Disiplinli ve Çalışkan…

Disiplinli ve çalışkan… Kendisinden disiplinli, çalışkan ve özgüvenli olarak bahseden Melis Tüzüngüç, kendisi ile barışık olduğunu, çok iyi gözlemci olduğunu, işini ve çalışmayı çok sevdiğini anlattı.

Üretemez, düşünemez ve hareket edemezse yapamayacağını, etrafında çalışırken mutsuz olan çok insan olduğunu ve işine saygısı olmayana saygısı olmadığını dile getirdi.

Oyunculuk Hayali miydi?

Oyunculuk hayali miydi? Oyunculuğun hep içinde olduğunu, lise ikiye giderken okul tiyatrosunun ışıkları, sahnesi ve seslerinin kendisi etkilediğini söylüyor.

Kariyerinde istediği noktada olduğunu dile getiren Melis Tüzüngüç, kendine sürekli bir şeyler kattığını, kendini geliştirmek için uğraştığını söylüyor.

Komedi Projelerini Çok Seviyor!

Komedi projelerini çok seviyor, bundan sonra kendisini komedi alanında mı göreceğiz? Rol alacak projelerde seçici olduğunu söyleyen Tüzüngüç, alacağı rolün kendisine heyecanlandırması gerektiğini, her zaman dengede durduğunu, komedinin kendisi için inanılmaz bir serüven olacağını, komediyi sevdiğini, kanatsız kuşlar dizisinin ilk dram işi olduğunu anlattı.

Negatif İnsanları Hayatından Uzaklaştırıyor

Negatif insanları hayatından uzaklaştırıyor. Ailesine ve sevdiklerine bağlı olduğunu söyleyen güzel oyuncu Melis Tüzüngüç, özgür ruhlu ve cesur olduğunu anlattı.

Kendisine değer katanlar ile çok mutlu olduğunu, mutsuz edenleri hayatından çıkardığını, negatif insanlarla yapamayacağını ve müziğe çok sevdiğini, müziğin hayatının bir parçası olduğunu anlatıyor.

Yaşamayı çok sevdiğini söyleyen Tüzüngüç, belgesel izlemeyi hobi olarak gördüğünü ve hayatının müzikle bütünleştiğini, bunun dışında dans etmeyi sevdiğini söylüyor.