Melis Sezen’den Şoke Eden Açıklama; Aşk Hayatı Hakkında Konuştu!

Melis Sezen’den Şoke Eden Açıklama; Aşk Hayatı Hakkında Konuştu!

Dans etmeyi hobi haline getirmiş, başka ne gibi hobileri var? Boş kaldığı zamanlarda Latin dansları yapmayı sevdiğini anlatan güzel oyuncu Sezen, tango, salsa gibi biz çok dans alanına ilgisinin olduğunu anlattı. İşte Melis Sezen hakkındaki tüm detaylar..

Evde boş kaldığı zamanlarda ise kitap okumayı sevdiğini, aynı zamanda yazmak ve resim yapmak gibi bir hobisinin olduğunu, bunları kimseyle paylaşmadığını, kendi kendine yazıp çizdiğini ve bir senaryosunun olduğunu, yazmaktan daha çok resim yaptığını söylüyor

Nelerden mutlu oluyor?

Nelerden mutlu oluyor? İyi işler yaptığı zaman çevresindeki insanların kendisini desteklediği zaman mutlu olduğunu aktaran oyuncu, iyi niyetin önemli olduğunu, enerji almanın ve duygularını temiz tutmaya çalıştığını aktardı.

Oyuncu kadrosu ve yönetmenler konusunda şanslı olduğunu söyleyen güzel oyuncu Sezen, ‘Mucize 2’ filminde yönetmen ve çalışanlardan çok şey öğrendiğini, Fikret Kuşkan'ın 2 defa kızına oynama şansını yakaladığını, bundan dolayı çok mutlu olduğunu aktardı.

Sözlerini sürdüren Sezen, hiçbir zaman oldum demediğini, her zaman daha iyisi olabileceği için çalıştığını, üzerine koyduğunu, öğrenmeye açık olduğunu anlattı.

2021/06/01/melis-sezen-hakkinda-tum-bilinmeyenler-unlu-oyuncudan-soke-eden-aciklamalar.jpg

Onun için aşk ve hayat… Ne anlam ifade ediyor?

Onun için aşk ve hayat… Ne anlam ifade ediyor? Aşktan çok sevgiye inandığını söyleyen oyuncu, gerçek sevginin olduğu yerde imkansızlığın olmayacağını, zor bir aşkla karşılaşsa bile gerçekten hissettiği bir şeyin peşini bırakmayacağını anlatıyor.

Hayata bakışını yorumlayan Melis Sezen, hayal kırıklığına uğradığı zaman tekrar ayağa kalktığını, annesinin bu konuda destek olduğunu, inancını hiçbir zaman yitirmediğini, çok dua ettiğini, olduğu gibi göründüğünü söylüyor.

 Anlatmaya devam eden Sezen, hayatta bazen durmaya ihtiyaç olduğunu, bir şeyleri algılamak, düşünmek, yoğunlaşmak, keşfetmek, öğrenmek için gözlemlemenin ve tanımanın gerektiğini ifade etti. Bu süre zarfında, bunlara ihtiyaç duyduğu noktalarda durmayı unutmadığını söylüyor.

Dizi mi? Sinema mı?

Dizi mi? Sinema mı? Dizi ve sinema oyunculuğunu bir arada sürdüren güzel oyuncu Melis Sezen, 2 sektöründe farklı yönlerinin olduğunu, ikisini de sevdiğini, sinema sektöründe bir karakter üzerine daha fazla çalışma fırsatlarının olduğunu, onu sevdiğini söyledi.

Dizi sektörüne de değinen Sezen, dizinin sinemadan farklı olarak bilinmezliğe gittiğini, bu bilinmezliği sevdiğini, karakterle birlikte bir yolculuğa çıkmış olduğunu, durmadan üretmeyi sevdiğini anlattı. Bu açıklamalarının ardından oyuncunun hayranları sosyal medyadan Melis Sezen’in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getirdi.