Melis Sezen Kariyer Planlarını Açıkladı! En Büyük Kaygısı Ne?

Melis Sezen Kariyer Planlarını Açıkladı! En Büyük Kaygısı Ne?

Kariyer planları yapıyor mu? En büyük kaygısı ne? Kariyer planında çok iyi bir oyuncu olmak istediği söyleyen yetenekli oyuncu Sezen, hedefini yüksek tuttuğunu, işinin hakkını vermek istediğini ve kendini çok geliştirmek istediğini söylüyor. Detaylar...

En büyük kaygılarını anlatan Melis Sezen, insanların doğaya zarar verdiğini her şeyi çok çabuk tükettiklerini ve doğaya zarar veren şeyin teknolojinin gelişmesi olduğunu dile getirdi.

Sezen, gelişen teknoloji ile insanların kapalı kutu içinde kendilerini barındırdığını, insanların doğaya saygısı kalmadığını, doğanın bütün olmadığını söylüyor.

Ne kadar sosyal? Modaya uyum sağlıyor mu?

Ne kadar sosyal? Modaya uyum sağlıyor mu? Instagram'da aktif olarak kullandığını söyleyen Sezen bir günde üst üste 10 tane hikâye atsana, bazen de günlerce hiçbir şey koymadığını, tamamen ruh haline göre hareket ettiğini söyledi.

Modayı da sıkı takip ettiğini özellikle Jennifer Lopez'in stilini çok beğendiğini, daha çok şık ve sade stilleri yöneldiğini anlatıyor.

Melis Sezen, 8 numara miyop olmasıyla herkesin çok şaşırdığını söylüyor.

Bir hayali var mı?

Bir hayali var mı? Halit Ergenç ve Tim Burton ile çalışmayı çok istediğini söyleyen oyuncu, yönetmen olarak Tim Burton’u çok beğendiğini ve Halit Ergenç ile de oynamayı çok istediğini, kendisine hayran olduğunu söyledi.

2021/06/01/melis-sezen-hakkinda-tum-bilinmeyenler-unlu-oyuncudan-soke-eden-aciklamalar.jpg

Onun için erkekte çekicilik?

Onun için erkekte çekicilik? Erkekle çekicilik olarak dürüstlük ve samimiyeti önem verdiğini aktaran oyuncu, samimi olmanın çok önemli olduğunu söylüyor.

İşte! Melis Sezen’in rol aldığı televizyon dizileri

İşte! Melis Sezen’in rol aldığı televizyon dizileri. 2016 yılında ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisi ile televizyon sektörüne ilk adımı atan Melis Sezen, ‘Asya’ karakterine hayat verdi.

2017 ve 2018 yılları arasında ise ‘Siyah İnci’ adlı dizide ‘Ebru’ karakterini canlandırdı.

2019 yılında ‘İçten Sesler Korosu’ dizisinde ‘Öykü’ karakterini canlandırmış. Aynı sene ‘Sevgili Geçmiş’ dizisinde ‘Deren Kutlu’ ve ‘Leke’ dizisinde ‘Yasemin Adıvar’ karakterleri ile ekranlarda boy gösterdi.

2020 yılında ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ dişinde ‘Nazan’ rolünü canlandırdı.

Şu an ise ‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Derin’ karakterine hayat veriyor.

Melis Sezen’in rol aldığı sinema filmleri

Melis Sezen’in rol aldığı sinema filmleri. 2018 yılında ‘Dünya Hali’ filminde ‘Gizem’ karakteri ile sinema sektörüne adım atan güzel oyuncu Sezen, aynı sene ‘Tilki Yuvası’ filminin oyuncu kadrosunda yerini alırken, ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminde ‘Esra Ataman’ karakterine hayat verdi.

2019 yılında ‘Mucize 2: Aşk’ filminde ‘Beren’ rolünü canlandırdı.

2020 yılında ise ‘Kovala’ filmi ile ‘Merve’ karakterine hayat verdi.

Melis Sezen’in rol aldığı son sinema filmi ise 2021 yılında ‘Tilki Yuvası’ filmidir.