Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Babasını Kızdırdı. Yaptığı Paylaşım Adeta Gündem Oldu!

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Babasını Kızdırdı. Yaptığı Paylaşım Adeta Gündem Oldu!

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil sosyal medyada gündem oldu. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündeme gelmeye devam eden Yasmin Erbil yaptığı paylaşımlar ile magazin gündemine de bomba gibi düştü. İşte haberin Tüm detayları...

Yasmin Erbil derin göğüs dekolteli fotoğraf paylaşarak takipçilerinden tam not aldı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil iddialı paylaşımları ile neredeyse her gün gündem olmaya devam ediyor. Magazin dünyası tarafından da yakından takip edilen Yasmin Erbil son paylaşımının ardından en çok konuşulan isimler arasına girdi. Daha önce dekolteli ve bikinili fotoğraflar paylaşarak takipçilerine yüreğini hoplatmıştı. Yasmin Erbil bu defa tekrar göğüs dekolteli fotoğraf paylaşarak kış gününde ancak bu kadar dekolte olabileceğine dair yorumlar da aldı. Bunun ardından Yasmin Erbil'in cesur pozları ise kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yasmin Erbil, sosyal medyayı yine salladı

Sosyal medyada neredeyse her gün yaptığı paylaşımlar ile adından çokça söz ettiren Yasmin Erbil Instagram hesabından 350 bini aşkın takipçiye sahip. Yaptığı paylaşımlar birlikte gündem olan Yasmin Erbil in fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Siyah ve dekolteli bluzi ile akılları baştan olan Yasmin Erbil takipçilerinden de tam not aldı. Kimi sosyal medya kullanıcısı Yasmin Erbil’in paylaşımını çok beğendiğini söylerken kimi kullanıcı ise dekolteyi abarttığını dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil, kızının dekoltesini sansürlemeyi tercih etti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde kızının dekoltesini sansürlemeyi tercih etmişti. Babasının bu hareketini umursamayan Yasmin Erbil yeni bir paylaşım ile gündeme geldi. Yaptığı paylaşım ise birçok sosyal medya kullanıcı tarafından yoğun ilgi gördü. Kimi kullanıcılar Yasmin Erbil'in dekolteyi abarttığını ve dekolteden vazgeçmediğine dair yorumlar yapmayı ihmal etmedi. Bunun ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sansür olayının ardından kızı Yasmin Erbil’in böyle bir paylaşım yapması akıllarda soru işareti oluşturdu.