Mehmet Ali Erbil'in Bu Halini Görenler Duygularını Saklayamadı! Taciz Davası Sonuçlandı!

Mehmet Ali Erbil'in Bu Halini Görenler Duygularını Saklayamadı! Taciz Davası Sonuçlandı!

TikTok fenomeni Ece Ronay'ı taciz ettiği ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, adliyeye gitti. Adliyede verdiği ifadeden sonra kendisine yaşanan gelişmelerle ilgili sorular soruldu. Ünlü şovmen hakkındaki suçlamalar dikkat çekti. Peki Mehmet Ali Erbil neler söyledi?

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay ile davalık olmasından sonra ifade vermek üzere adliyenin yolunu tuttu. Daha önce Whatsapp konuşmalarında ortaya çıkan bazı görüntüler sosyal medyada gündeme gelmişti. Günlerce konuşulan bu gelişmeyle beraber Mali'nin de davacı olacağı öğrenildi. Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya atılan iddialar oldukça korkutucuydu. Peki ünlü şovmen, gerçekten tacizde bulundu mu? Adliye çıkışı görüntülenen ünlü ismin neler söylediği merak ediliyor.

Ece Ronay Mesajları İfşalamıştı

Ece Ronay, Whatsapp hesabında Mehmet Ali Erbil ile gerçekleştirdiği konuşmaları ifşalamıştı. İkili arasında geçen diyalogda Mali'nin sözleri dikkat çekiyordu. Kendisi ile uyumak istediği ifade edilen ve daha sonra bel altı konuşmalar yazdığı belirtilen ünlü şovmen, iddiaları tümüyle reddetmişti.

Soruları Yanıtsız Bıraktı

Mehmet Ali Erbil, adliye çıkışı kendisine sorulan soruları yanıtsız bırakarak bölgeden uzaklaştı. Hakkını hukuk yolu ile arayacağını belirtti. Bu gelişmeden sonra sosyal medyanın bir süre daha TikTok fenomeni Ece Ronay ile ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i konuşacağı düşünülüyor.