Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta''dan Kovuldumu? Gelinim Mutfakta Programı Karıştı Resmen..

Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta''dan Kovuldumu? Gelinim Mutfakta Programı Karıştı Resmen..

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Gelinim Mutfakta programında sunucu değişikliği yaşandı. Mali programdan ayrıldı. Peki onun yerine Kanal D programını kim sunacak? Gelinim Mutfakta'ya katılan isim şaşırttı. Artık ünlü oyuncunun sunuculuk yapacağı belirtiliyor. İşte Mali'nin programdan ayrılmasındaki neden...

Son zamanlarda TikTok içerik üreticisi ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, programı bıraktı. Gelinim Mutfakta programını sunduğu vakitlerde reytingler oldukça yüksek gelmekteydi. Ünlü şovmenin başarılı sunumu programı etkilemişti. Ancak şimdilerde sunucu değişikliği yapıldığı bilgisi geldi. Peki programı kim sunacak?

Mehmet Ali Erbil Neden Ayrıldı?

Gelinim Mutfakta programını sunan Mehmet Ali Erbil'in neden ayrıldığı merak ediliyor. Magazin gündemine sıklıkla düşen ünlü ismin ayrılığıyla beraber yeni bir sunucu dahil oldu bile. Ancak program formatına göre sunucuların düzenli olarak değiştiğini belirtelim. Gelinim Mutfakta programındaki sunucu değişikliği de bu yüzden. Kanal D'nin reytingi yüksek programı, sabah kuşağındaki rakiplerini geçmeyi başarıyor.

Nursel Ergin Yeni Sunucu Oldu!

Gelinim Mutfakta programına katılacak ismin Nursel Ergin olduğu belirtildi. Ünlü oyuncu, daha önce yer aldığı dizi ve filmlerle tanınıyor. Şimdi ise Kanal D programında sunuculuk yapacak. Mali'den sonra koltuğu devralan oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Daha önce pek çok ismin programda sunuculuk yaptığını belirtelim.