Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında Herşeyi İtiraf Etti! Stüdyoyu Adeta Resmen Sallandı

Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında Herşeyi İtiraf Etti! Stüdyoyu Adeta Resmen Sallandı

En çok konuşulan isimler arasında yer alan Mehmet Ali Erbil, geçirdiğimiz günlerde gündem olmuştu. Sunucu Mehmet Ali Erbil, fenomen Ece Ronay’ın açıklamaları ile gündeme gelmişti.

Bunun ardından ikili arasında yaşanan diyaloğun ortaya çıkması ağızları açık bıraktı. Bunun ardından Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Aygün Aydın da Mehmet Ali Erbil hakkında şoke edici ifadelere yer verdi.

Aygün Aydın sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil hakkında skandal ifadeler kullandı. İsmi taciz iddiaları ile anılan Mehmet Ali Erbil yine gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaları yalanlayan sunucu Mehmet Ali Erbil, bundan sonra daha dikkatli davranacağını söyledi. Açıklamalarına devam eden Mehmet Ali Erbil, kamuoyundan özür dileyerek, yanlışını kabul etti. Bunun ardından Ece Ronay’dan özür dilemeyen Mehmet Ali Erbil, skandal açıklamalara imza attı.

Mehmet Ali Erbil’den skandal açıklamalar!

Hakkında yapılan taciz iddialarını yalanlayan Mehmet Ali Erbil, takibe takip ile karşılık verince karşı tarafın yanlış olduğunu söyledi. Bundan dolayı daha dikkatli davranacağını açıkladı. Kimseyi taciz etmediğini söyleyen Mehmet Ali Erbil, hakkında çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade etti. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Erbil, sosyal medyayı sevdiğini, bu iddiaların ardından kapatmayacağını açıkladı. Sözlerine son veren Erbil’in Ece Ronay hakkında konuşmaması ise dikkatlerden kaçmadı.