Masumlar Apartmanı Safiye'sini Üzen Haber Geldi! Ölüm Haberini Alan Safiye Yerle Bir Oldu!

Masumlar Apartmanı Safiye'sini Üzen Haber Geldi! Ölüm Haberini Alan Safiye Yerle Bir Oldu!

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veriyor. Alınan bilgiler neticesinde Safiye karakteri ile bilinen Ezgi Mola öyle bir haber aldı ki resmen yıkıldı. Ezgi Mola'nın aldığı haber karşısında herkes gözyaşlarına boğuldu. Detaylar

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve gündeme damga vuran Masumları Apartmanı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yeni sezon hazırlığına başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin en kıymetli oyuncularından Ezgi Mola, büyük bir kayıp yaşayarak göz yaşlarına hâkim olamadı. Bu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola köpeğinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Ezgi Mola’nın acı günü…

Ezgi Mola’nın acı günü… Oyunculuk kariyeri ile büyük bir başarı elde eden Ezgi Mola en son Masumlar Apartmanı dizisi ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Doğal güzelliği ve kusursuz oyunculuğu ile rakiplerini sollayan Ezgi Mola köpeğinin hayatını kaybettiğini sosyal medya kullanıcıları ile paylaştı. Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi yetenekte oyuncularla başrolleri paylaşan Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezon çekimlerine hazırlanıyor.

Yaptığı paylaşım takipçilerini yasa boğdu

Yaptığı paylaşım takipçilerini yasa boğdu. Oyunculuğu ve güzelliği ile ön plana çıkan Ezgi Mola yaşadığı acıdan dolayı gözyaşlarına hâkim olamadı. Ardından üzücü olayı sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Ezgi Mola, köpeğinin vefat ettiğini kaybettiğini dile getirdi. Hayvan sevgisi ile ön plana çıkan yetenekli oyuncu Ezgi Mola’nın paylaşımı ise tüm takipçilerine yasa boğdu.

Ezgi Mola’nın sadece iki köpeği kaldı

Ezgi Mola’nın sadece iki köpeği kaldı. 3 köpeği ile yaşayan Ezgi Mola’nın bir köpeğinin hastalanarak öldüğü ortaya çıktı. Bunun dışında köpeğinden birini kaybettiğini söyleyen Ezgi Mola kuki ve bıdı adında iki köpeğinin kaldığını dile getirdi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Ezgi Mola son dönemlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile de gündemden düşmüyor. Fakat Ezgi Mola’nın yürekleri burkmaya yeten paylaşımı ise herkesi derin yasa boğdu.