Masumlar Apartmanı Oyuncusu Eşinden Boşandığını Duyurdu! Masumlar Apartmanı Seti Karıştı..

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Eşinden Boşandığını Duyurdu! Masumlar Apartmanı Seti Karıştı..

Masumlar Apartmanı isimli dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar yaptığı son paylaşım ile gündeme geldi. Boşandığı eşini gönderme yapan yetenekli oyuncu herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu Merve Dizdar TRT 1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile Türkiye'nin en sevdiği isimlerin başında yer alıyor. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan yetenekli oyuncu Merve Dizdar, yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırmaya başardı. Yetenekli oyuncunun eski eşine gönderme yapma ihtimali dikkatlerden kaçmadı. Merve Dizdar yaptığı paylaşım ile eski eşine mi gönderme yaptı?

Merve Dizdar yaptığı paylaşım ile olay oldu

Merve Dizdar geçtiğimiz haziran ayında eşi Gürhan Altundaşar’dan boşalmıştı. Bunun dışında Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar’ın dostane bir şekilde ayrıldıkları öğrenilmişti. Yetenekli oyuncu Merve Dizdar ise bugün yaptığı paylaşım ile eski eşini göndermede bulunduğuna dair yorumlar yapıldı. Sosyal medyada gündeme oturan Merve Dizdar o paylaşım ile adeta olay oldu.

Merve Dizdar yaptığı paylaşım ile ne anlatmak istedi?

Masumlar Apartmanı dizisinde dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar sosyal medyada ‘yalnızlık düşündüklerinizin kafanızın duvarlarına çarpıp tekrar içeride kalmasıdır’ paylaşımını yaparak akıllarda soru işareti bıraktı. Şimdi sosyal medya kullanıcısı Merve Dizdar'ın eski eşine gönderme yaptığını söyledi. Şimdi Merve Dizdar hayranları ise bu sözü ünlü bir düşünüre ait olduğunu ve yapılan paylaşımın normal olduğunu dile getirdi. Yetenekli oyuncu Merve Dizdar’ın bu paylaşım ile ne anlatmak istediği henüz netlik kazanmadı.