Masterchef Yetkilileri Resmi Olarak Final Tarihini Açıkladı! Masterchef Hayranları İsyan Etti!

Masterchef Yetkilileri Resmi Olarak Final Tarihini Açıkladı! Masterchef Hayranları İsyan Etti!

Masterchef yayınlandığı her bölümde yarışmacıların performansıyla birlikte her bölüm seyircileri ekran başına kitlenmesine devam ediyor. Yarışma artık son anlar yaşanmaya başladı. Masterchef son 9 kişi kalmasına birlikte final zamanı da git gide yaklaşıyor. Masterchef final bölümü ne zaman yayınlanacak detaylar haberimizde paylaşıldı.

TV8 yaptığı her programıyla birlikte eğlence sektöründe büyük renkler kattı. Bu programlarından biri de Masterchef olarak yer alıyor. Her bölümünde ayrı bir heyecan katılmasıyla birlikte seyircilerin yarışmacılarına ilgisi de artıyor. Hem yetenek hem de karakter olarak kendilerini sevdiren yarışmacılar eleme potasına girildiğinde daha farklı boyutta yer alıyor. Eleme potasında yer alan kişiler Pazar günü yarışarak tansiyonu daha çok yüksek hale getiriyor. Uzun süreden beri devam etmesiyle birlikte final süreci de yaklaşmış oldu.

Masterchef Final Tarihi Ne Zaman?

Acun Ilıcalı eğlence programlarında takvimli bir şekilde devam ederek seyircileri diğer programa aktarmasıyla daha stratejik hareket ediyor. Survivor All Star programının çalışmasını hızlandırarak geçiş yapacak. Masterchef final yapılmasıyla birlikte heyecanı daha yüksek hale getiriyor. Masterchef programı ise 22 Ocak tarihinde final tarihini duyurdu. Böylelikle 21 Ocak günü de Survivor All Star programına başlayacağı da belli oldu.

Son Bir Buçuk Ay!

Masterchef programı son bir buçuk ayı kalarak elemeyi daha hızlı hale getirecek. Yarışmacı sayısı 9 olarak kalmasıyla birlikte dengelerin değişmesi daha da hızlı hale gelecek. Stres seviyesinin yükseleceği ikili elemelerde bütün değişiklikler meydana gelecek. Şimdiden Instagram platformlarında seyircilerin desteği devam ediyor. İlerleyen zamanlarda Masterchef’in şampiyonu kim olacak göreceğiz.