Masterchef Yarışmasında Resmen Deprem Oldu! Masterchef Yarışmasını Kazanan Takım İfşa Oldu!

Masterchef Yarışmasında Resmen Deprem Oldu! Masterchef Yarışmasını Kazanan Takım İfşa Oldu!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Masterchef, yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi sonuç alarak yoluna devam ediyor. Masterchef yarışmasının sürekli ifşa olması dengeleri de değiştiriyor. Yarışma hakkında yeni bir ifşa gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları…

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef, hangi takımın kazandığını açıkladı. Acun Medya tarafından ekranlara gelen Masterchef yarışması heyecanlı sahneleri ekranlara getiriyor. Son bölümü ile gündem olan Masterchef yarışması dün akşama damga vurmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde hangi takımın kazandığı da ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre kırmızı takım kazanıp, ödülün sahibi oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrardan mücadele vermeye başladı.

Masterchef eleme adayları da belli oldu!

Dün akşam ekranlara gelen son bölümünde kırmızı takım mavi takımı yenmeyi başardı. Bunun ardından mavi takımdan Pelin, Görkem, Mert ve Safanur eleme adayları arasında yerini aldı. Son eleme adayının ise ekranlara gelecek yeni bölümde belli olacağı ortaya çıktı. Yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Masterchef yarışmasının yeni bölüm detayları da ifşa oldu. Bundan dolayı yarışmanın yeni bölümünde hangi ismin eleme potasına gireceği de belli oldu.

Masterchef yarışmasının yeni bölümü adeta ifşa oldu!

Alınan bilgiler neticesinde Masterchef yarışmasının yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı. Bunun ardından Masterchef yarışmasının kâhini, yarışmanın yeni bölümünde mavi takımın kazanacağını söyledi. Bunun ardından kırmızı takımda son 3 kişinin kaldığını söyledi. Ayrıca ikinci eleme adayının da oylar ile seçilmeyeceği de iddia edildi. Hamza, Eren ve Araz arasında ise Eren’in dokunulmazlık alacağı söyleniyor. Araz ve Hasan’ın da eleme potasına gireceği açıklandı. Masterchef kahininin yaptığı bu açıklama ise adeta gündem oldu. Masterchef yarışmasının yayınlanan yeni bölümünde ise yarışmacılar elenmemek için savaşacak. Şefler ise yapılan yemeklerin tadına bakarak not verecek. Eğlenceli dakikaları ekranlara getiren Masterchef yarışmasının kazananı ise henüz netlik kazanmadı. Masterchef kâhini tarafından yapılan bu açıklamaların ardından gözler yarışmanın yeni bölümüne çevrildi.