Masterchef Yarışmasında Pelin Yarışmayı Terk Etti! Yarışmada Duygu Dolu Anlar Yaşandı!

Masterchef Yarışmasında Pelin Yarışmayı Terk Etti! Yarışmada Duygu Dolu Anlar Yaşandı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef gündeme gelmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Pelin daha fazla dayanamayarak hüngür hüngür ağladı. Pelin'in yarışmadan çekildiği açıklanınca sosyal medya adeta ayağa kalktı.

Masterchef yarışmasında sevgili olan Emre'nin Pelin'i sakinleştiremediği iddia edildi. Milyonları şok içerisinde bırakan Pelin gözyaşlarına hakim olamadı. İzleyiciler ise Pelin'in neden böyle bir karar aldığını merak ediyor.

Pelin gözyaşlarına hakim olamadı

Acun Medya tarafından ekranlara gelen yarışmada Pelin kısa sürede adını duyurdu. Masterchef yarışmasının en çok sevilen isimlerinden biri olan Pelin Zaman'ın ağlaması izleyicileri şaşkına çevirdi. Kırmızı takım da hafta başına adım atan Masterchef Pelin, Burcu'nun kararıyla kırmızı takıma yöneldi. Bunun ardından kırmızı takımdan ayrılma kararı alan Pelin çok kırıldığını söyleyerek yorum yapmayı ihmal etmedi. İzleyiciler lise Masterchef yarışmasında neler olduğunu merak ediyor.

İki takım birbirine girdi!

Masterchef yarışmasının ekranları taşınan son bölümünde kırmızı takım ve mavi takım arasında yine büyük mücadele yaşandı. Bunun ardından Anadolu yemekleri yapan mavi takım kırmızı takımı geçemedi. Böylelikle mavi takımda mücadele veren yarışmacılar ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Somer Şefin tabağını en iyi yansıtan isim Eren oldu. Eren bunun ardından Pelin'i potaya gönderme kararı aldı. Bu kararı duyan Pelin ise sinirlerine hakim olamadı.

Pelin potaya girdi!

Masterchef yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde potaya giren Pelin açıklama yaptı. Arkadaşlarına kendisini yazmaları gerektiğini söyleyen Pelin, mavi takıma sonradan gelen isim olduğunu belirtti. Kendisinin geldikten sonra Sergen'in gittiğini belirterek, takımın bundan dolayı moralinin bozulduğunu ifade etti. Takımın kendinden dolayı kaybettiğini söyleyen Pelin izleyicileri şaşkına çevirdi. Kuliste gözyaşlarına hakim olamayan Pelin'in bu hafta potaya girmekten çok sıkıldığını bir yarışmadan çekilmek istediği de iddia ediliyor. Masterchef yarışması ile adını duyuran Pelin'in yarışmadan çekilip çekilmeyeceğini ise merak söz konusu oldu. Pelin Zaman hakkında yapılan bu iddialar ise sosyal medyayı bir hayli salladı.