MasterChef Yarışmasında Oyuncular Sınırı Aştı! MasterChef  Yarışmacıları Bir Birine Girdi!

MasterChef Yarışmasında Oyuncular Sınırı Aştı! MasterChef Yarışmacıları Bir Birine Girdi!

MasterChef'te şaşırtıcı anlar yaşandı. İki yarışmacının bir anda tartışması izleyicileri şok etti. Peki Burcu'nun Dilara'ya sarf ettiği sözler karşısında şefler bile ne diyeceğini şaşırdı. TV8'deki programdaki tartışma neden çıktı? İkili arasındaki kavga son anda engellendi. İşte MasterChef'te yaşanan olaylar...

MasterChef'in yeni bölümünde Dilara ve Burcu arasındaki tartışma dikkat çekti. İkilinin birbiri ile ilgili söyledikleri karşısında izleyiciler de ne diyeceğini bilemedi. Jüri üyeleri sessizliğini korurken, tartışma dozunun artması üzerine müdahale edildi. Peki MasterChef'in yeni bölümünde neler yaşandı? TV8'deki programda zaman zaman bu tarz gelişmeler yaşanabiliyor.

Burcu'dan Sert Sözler!

Mavi takımın kaptanı olarak seçilen Burcu, Dilara için sert sözler kullandı. Kendisini rakip olarak görmediğini ifade etti ve bu yüzden kaptan seçmediğini aktardı. Dilara ise bu söylemlere yanıt verdi. İkili arasındaki gerginlik ne zaman bitecek merak ediliyordu. Dilara, dokunulmazlık kazandığı vakit kendisini tebrik etmediğini belirttiği Burcu'ya bu şekilde yanıt verdi.

Programda Gergin Anlar Yaşandı

MasterChef'te yaşanan gergin anlardan sonra pek çok kişi neler olacağını merak etti. Ancak tartışma çok fazla büyümeden sonlandı ve iki rakibin birbirleri hakkındaki düşünceleri ortaya çıktı. Şimdi ise TV8'deki yarışmanın yeni bölümdeki sonuçları takip ediliyor olacak. Programda Burcu mu yoksa Dilara mı daha fazla öne çıkacak göreceğiz.