Masterchef Yarışmasında Olaylar Bitmiyor! Masterchef Yarışmasında Burcu ve Azize Yine Biri Birine Girdi!

Masterchef Yarışmasında Olaylar Bitmiyor! Masterchef Yarışmasında Burcu ve Azize Yine Biri Birine Girdi!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef yarışmasında ortalık adeta karıştı. Masterchef, Azize programı terk etti. Milyonları şok eden bu olayın ardından diskalifiyenin söz konusu olup olmadığı merak ediliyor. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu durum sonrasında Azize'nin hayranları birtakım açıklamalar yaptı.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen yarışma yayınlanan her bölümde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dikkatleri üzerine çeken yarışmanın son bölümünde ise stüdyoda çıkan olaylar herkesi şaşkına çevirdi. Bunun dışında yarışmanın yeni bölüm fragmanı ise sosyal medyayı çalkaladı. Burcu ve Azize arasında çıkan gerginlik sonrası seyircileri şok eden bir olay yaşandı. Azize resmen yarışmadan ayrılma kararı aldı.

Masterchef yarışmasının yeni bölümünde neler olacak?

Masterchef yarışmasını yeni bölümünde yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya yarış halinde olacak. Alınan bilgiler neticesinde yarışmacılar Batman'a özel yöresel yemekler yapacak. Yarışma esnasında Azize ve Burcu arasında gerginlik yaşanacak. Azize, Burcu ile anlaşamadığını dile getirerek şok edici açıklamalar yaptı. Burcu ise sinirlerine hakim olamayarak düşüncelerini dile getirdi. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından stüdyoda adeta ipler koptu.

Burcu ve Azize birbirine girdi

Burcu, Azize'nin kendisine kötülük ve hırsla cevap verdiğini söyledi. Bu sözlerin ardından Azize ise Burcu ile anlaşamadığını dile getirdi. Hadsiz bir insanla yarışamayacağını söyleyen Burcu Azize'yi çıldırttı. Yapmadığı şeyleri söylediğini dile getiren Azize sinirlerine hakim olamadı.

Burcu'nun tavırlarının ardından Azize programı terk ederek dışarı çıktı. Şeflerden izin almadan kendisini dışarı atan Azize'nin ise diskalifiye olup olmadığı merak ediliyor. Yayınlanan her bölümünde farklı bir heyecanı ekranlara taşıyan Masterchef yarışması başarılı sahneleri ekranlara getirmeye devam ediyor. Masterchef izleyicileri ise Azize'nin yarışmadan diskalifiye edilip edilmeyeceğini sorguluyor.