Masterchef Yarışmasında Dilara Şoku! Dilara Masterchef'e Veda mı Etti?

Masterchef Yarışmasında Dilara Şoku! Dilara Masterchef'e Veda mı Etti?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef Dilara’ya diskalifiye şoku herkesi şaşkına çevirdi. Acun medyanın araya girmesin ve ardından ortalık karıştı. Sevenlerinin ağzını açık bırakan Dilara Başaran’ın vereceği tepki ise herkes tarafından merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışma Masterchef dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Masterchef Dilara programın son bölümünde takım kaptanı olarak haftaya giriş yaptı. Dikkatleri üzerine çeken başarılı yarışmacı Dilara’nın Sergen ile sevgili olduğu iddia edildi. İkiliden açıklama gelmemesi ise herkesi şaşkına çevirdi. İkili hakkında ortaya çıkan aşk iddiaları şok gelişmeler yaşanıyor. Dilara ve Sergen’in açıklama yapmaması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Dilara Başaran, yarışmadan ayrılıyor mu?

Masterchef yarışmasında güzelliği ve performansı ile adından çokça söz ettiren Dilara Başaran kitlesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapan Dilara Başaran yine gündeme geldi. Acun Medya'da birlikte poz veren Dilara ve Sergen’in yakın olması ise dikkatlerden kaçmadı. Şu an iste Dilara Başaran’ın diskalifiye edileceğine dair iddialar gündeme geldi.

Sergen ve Dilara’nın yolları ayrılıyor mu?

Masterchef yarışmasını sık sık yorumlayan Ata Benli sosyal medya hesabı üzerinden Dilara'nın elenmesi gerektiğini arkadaşlarına davranışlarının kötü olduğunu yorumladı. Hatta başarılı yarışmacının Acun Medya’dan da uyarı alması gerektiğini söyleyen Ata benli, Dilara Başaran hakkında diskalifiye kararının çıkacağını da yorumladı. Gündeme bomba gibi düşen bu sözler ise herkesi şaşkına çevirdi. Hatta yarışmadan Dilara Başaran’ın elenmesi durumunda Sergen’in çok üzüleceği de söyleniyor. Fakat Dilara’nın yarışmadan eleneceğine dair iddialar da birçok yarışmacıya gerçekçi gelmiyor.