MasterChef Yarışmacısı Safanur'un Üzerini Kim Neden Çizdi! Safanur'un Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı!

MasterChef Yarışmacısı Safanur'un Üzerini Kim Neden Çizdi! Safanur'un Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı!

Masterchef yarışmasına başladığından beri ayrı bir duygular yaşatan ve farklı bir bakış açısı kazandıran Safanur’un yolculuğu sona erdi. Masterchef başarı sıralaması olarak 10.sırada bitirerek vedasını sağladı. Detaylar haberimizde.

Masterchef Türkiye yayınlandığı ilk bölümden itibaren her programında üst seviyede yer alıyor. Gelen yarışmacıların tavırları, hikayeleri ve tutumu yarışmada tutunmasını sağlıyor. Masterchef’in son zamanlarına doğru gidilmeye başlanmasıyla birlikte elenmeler daha hızlı bir şekilde yer alıyor. Elenmeler yarışma için zor olsa da seyirciler açısından da büyük oranda etki sağlayabiliyor.

Masterchef Safanur Elendi

Masterchef bu haftaki yarışmasında Safanur elendi. Elenme açıklanmasıyla birlikte stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. Yaşananların etkisi de sosyal medya üzerinden de yansıdı. Safanur’a sosyal medya üzerinden de destek mesajları da sağlandı. Son olarak da Safanur vedalaşması sonrasında diğer haftaya doğru odaklanmalar başlandı. Artık hızlı bir şekilde elenme olacağından yarışmacıların daha dikkatli bir şekilde yarışması gerekiyor. Finale az bir süre kalmasıyla birlikte ciddi değişiklikler meydana gelecektir. Seyirciler şimdiden iple yeni bölümleri de bekliyor.