MasterChef Yarışmacısı Acun Ilıcalı'yı Sinirlendirdi! Acun O İsmin Üstünü Çizecek mi?

MasterChef Yarışmacısı Acun Ilıcalı'yı Sinirlendirdi! Acun O İsmin Üstünü Çizecek mi?

Tunahan Ak'ın sosyal medyadaki paylaşım ve beğenileri dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı'yı kızdıracak bazı hareketlerde bulundu. MasterChef programının sahte olduğuna yönelik paylaşımı beğendi. Ayrıca yasak aşk ve çeşitli iddialarla ilgili de kendisinin bir paylaşımı beğenip geri çektiği anlaşıldı. TV8'deki kariyeri biten Tunahan Ak açıklama yaptı mı?

Tunahan Ak, sosyal medyadaki hareketleri ile gündem olmaya devam ediyor. Yarışmadan elendikten sonra seyircilerin antipatisini kazandığı iddia edilmekteydi. Kendisinin bir anda ünlü olması ve beraberinde yaşanan bazı gelişmeler şok ediciydi. TV8'deki MasterChef programıyla ilgili bazı paylaşımları beğenerek tepkileri üzerine çekti. Çünkü programın kurgu olduğuna yönelik bazı iddialar ortaya atılıyordu. Kendisi bu paylaşımı beğenerek bir nevi desteklemiş oldu. Peki Tunahan Ak başka neler yaptı?

Programın Sahte Olduğunu İma Etti

Tunahan Ak, Instagram hesabı üzerinden beğendiği paylaşımla beraber MasterChef programı hakkında önemli bir hamlede bulundu. Bu hareketi Acun Ilıcalı'nın kulağına gittiyse kendisinin nasıl yanıt vereceği merak ediliyor. Tunahan Ak'a farklı programlarda da şans vermeyi düşündüğü biliniyordu. Artık kendi kanalında onun yer almasını ister mi bilmiyoruz.

Yasak Aşk Gönderisini Beğendi

MasterChef'te iki yarışmacı arasında aşk yaşandığı iddia ediliyordu. Hatta Danilo Zanna ve Pelin Zaman arasındaki aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Tunahan Ak ise Sergen Özen ile Dilara Başaran arasındaki aşk iddiası paylaşımını beğenerek bir kez daha ilgi odağı haline geldi. Sessizliğini koruyan Tunahan Ak, henüz bir açıklamada bulunmadı.