Masterchef Somer Sivrioğlu Kaza Yaptı! Masterchef Somer Sivrioğlu Kaza Yerinden Kaçtı!

Masterchef Somer Sivrioğlu Kaza Yaptı! Masterchef Somer Sivrioğlu Kaza Yerinden Kaçtı!

Masterchef Somer Sivrioğlu sevgilisiyle birlikte kameraların objektifine yansıdı. İkilinin milyonluk araca çarpıp ardına bakmadan kaçtığı iddia edildi. 18 yıllık evliliğini Pınar Kızılkaya yüzünden bitiren Masterchef Türkiye yarışmasının jürisi şef Somer Sivrioğlu önceki gün Bebek’te kameralara yansıdı. İşte haberin tüm detayları...

Önceki akşam Bebek’te kameralara yansıyan ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun yanında sevgilisi ve onun bir kız arkadaşı daha bulunuyordu. Araç içinde görüntülenen Somer Sivrioğlu panik yaşadı. Bunun ardından ünlü şefi şoförü ise spor bir araca çarptı. Aracın hasar görmesine rağmen oralı bile olmayarak olay yerinden gittiler. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde hasar gören aracın sahibi polisi arayarak Somer Sivrioğlu'ndan şikayetçi oldu. Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi ile yaşadığı olaylı gecenin ayrıntıları haberin devamında...

Sivrioğlu, sevgilisi ile olay yerinden ayrıldı

Masterchef Somer Sivrioğlu sevgilisi ile kameraların objektifine yansıdı. Milyonluk araca çarparak ardına bakmadan giden Somer Sivrioğlu 18 yıllık evliliğini de bitirdi. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef Türkiye'nin jürisi olan Somer Sivrioğlu'nun şoförü bebekte milyonluk bir araca çarptı. Flashların patlamasının ardından Somer Sivrioğlu'nun şoförü hiç oralı bile olmadı. Bunun ardından aracın sahibi karakola giderek şikayetçi oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Master şef Türkiye'nin en ünlü jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu gündeme geldi. Bebek de kız arkadaşı ile birlikte kameraların objektifine yansıyan Somer Sivrioğlu eşi Aslı Sivrioğlu’ndan ihanet nedeniyle boşandı. Somer Sivrioğlu'nun olaylı gecesi ile magazin gündemini sarstı. Aynı gece aşk yaşadığı iddia edilen Pınar Kızılkaya ile kameralara yansıyan Somer Sivrioğlu milyonluk araca çarptı.

Aracın sahibi kıyameti kopardı

Kameraların objektifine yansıyan Somer Sivrioğlu şoförü milyonluk araca çarparak flaşların patlaması ile büyük şok yaşadı. Bunun ardından 3 milyonluk spor araca çarpan şoför oralı bile olmayarak olay yerinden ayrıldı. Milyonluk aracın hasar görmesi ile birlikte Somer Sivrioğlu arabaya binerek oradan uzaklaştı. Bunun ardından aracın sahibi Somer Sivrioğlu'nun aracın plakasını alarak polis ekiplerine bildirdi. Mağduriyetinin giderilmediği takdirde şikayetçi olacağını söyleyen araç sahibi mekândan ayrıldı.2 yıl önce 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan boşanan Soner Sivrioğlu sevgilisi ile kameralara yansıdı. Aslı Sivrioğlu ise ihanetten dolayı evliliğini bitirdiğimiz söyledi. Yurtdışında yaşayan Aslı Sivrioğlu çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Bu konu hakkında üzüldüğünü söyleyen Aslı Sivrioğlu evliliklerinin bu haberlerden dolayı bittiğini de dile getirdi. Zor günler geçirdiğini, çocuklarının ve ailesinin bu konudan etkilenmemesi için çabaladığını da aksetti. Sevgilisi ile Bebek de bulunan Somer Sivrioğlu ise bu durumda ne yapacağız şimdiden merak söz konusu oldu.