Masterchef Pelin'in Yaptığı Paylaşım Olay Oldu! Sevgilisinden Tepki Gecikmedi!

Masterchef Pelin'in Yaptığı Paylaşım Olay Oldu! Sevgilisinden Tepki Gecikmedi!

TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Masterchef tüm Türkiye'de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yarışmacının başarılı ismi Pelin Zaman maviler içerisinde giydiği göğüs dekolteli paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. İddialı bir kıyafet seçimi yapan Pelin Zaman'ın Esra Erol’da tanıştığı sevgilisi ise şok yaşadı.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Pelin, sevgilisi tarafından da tepki aldığı iddia ediliyor. Masterchef Pelin’den dekolteli paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışmada adını duyuran Masterchef Pelin yarışmaya İlk katıldı günde güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Masterchef Pelin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de yürekleri hoplatmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Pelin, sevgilisi Gökhan Akar’ı yıllar önce Esra Erol'a katıldığı yarışmada tanımıştı. Gökhan Akar'ın sevgilisi Pelin Zaman yaptığı son paylaşım ile yürekleri adeta ağza getirdi.

Pelin Zaman, yaptığı son paylaşım ile gündem oldu

Masterchef yarışması ile ün kazanan Pelin, hayran kitlesini de bir hayli arttırdı. Sosyal medyadan da paylaşım yapan Pelin Zaman mavi bir koruluk bluz ile yaptığı paylaşımda kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Giydiği kıyafetin dekoltesi ile yürekleri ağza getiren Pelin Zaman, yaptığı bu paylaşımın ardından kime hayranları tarafından tepki ile karşılık aldı. Kim hayranları ise Pelin Zaman’ın yaptığı bu paylaşımı çok beğendiğini dile getirdi.

Masterchef yarışmasından takımını 3 kez kazandıran Pelin Zaman, Mehmet Şeften de sevgi dolu yorumlar aldı. Bunun dışında Masterchef kırmızı takım mı kaos yaratıp kurarak bir kişiyi bile potaya göndermemek için çabalayan Pelin Zaman, yarışmada da öne çıkan isimler arasında yer aldı. Masterchef ile adını duyuran Pelin Zaman’ın yaptığı son paylaşım ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.