Masterchef İle Adını Duyuran Danilo Şef ve Eşi Barıştı mı? Danilo Şef'ten Beklenen Açıklama Geldi!

Masterchef İle Adını Duyuran Danilo Şef ve Eşi Barıştı mı? Danilo Şef'ten Beklenen Açıklama Geldi!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef yine gündem oldu. Masterchef yarışmasında jüri olan Danilo Şef'in eşi ile arasındaki problemler merak ediliyor. Boşanma haberinin ardından gelen iddialar herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Danilo Şef boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğçe Demirbilek Zanna ile boşanma iddiaları hakkında açıklama yaptı. Haklarında çıkan ayrılık haberleri hakkında konuşan Danilo Şef son zamanlarda yaşadıklarını, fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadıklarını belirtti. Ardından ayrılık haberini doğruladı. Başta oğullarının daha sonra da kendilerinin yıpranmaması adına böyle bir karar aldıklarını söyleyen Danilo şef konu ile alakalı hassasiyeti rica etti. Basın mensuplarına teşekkürlerini ileten Danilo Şef Tuğçe Demirbilek Zanna’yı aldattığı yönündeki iddialar ile tekrardan gündeme geldi.

Danilo Şef ve Tuğçe Demirbilek Zanna boşanmıyor mu?

Tuğçe Demirbilek Zanna geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından herkesin ağzını açık bırakan bu gönderi hakkında da açıklama yapılmadı. Aldatma iddialarını güçlendiren bu paylaşım ile birlikte Tuğçe Demirbilek Zanna kimseye herhangi bir gönderdi bulunmadığını dile getirdi. Şu an ise ikilinin barıştığını dair iddialar gündemde dolaşıyor.

İkilinin hayranları Danilo Şef’i yorum yağmuruna tuttu

Masterchef yarışması ile adını duyuran Danilo Şef’in eşini çok sevdiği herkes tarafından biliniyor. Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna yapmış olduğu bir paylaşım ile ağızları açık bıraktı. Soyadını hala değiştirmemiş olması ise ilinin barıştığını ve birbirlerini bir şans verdiğini söylüyor. Hatta ikilinin hayranları çok güzel bir çift olduklarını dile getirerek Danilo Şef ve Tuğçe Demirbilek Zanna’nın boşanmasını istemiyor. Tuğçe Demirbilek Zanna boşanma kararının ardından soyadını değiştirmemiş olması basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı. Danilo Şef kısa süre önce ailesi ile paylaşımda bulunarak dikkat çekti. Danilo Şef’in hayranları ikilinin barışması yönünde yorumlar yaptı. Boşanma yönünde herhangi bir açıklamanın yapılmaması ile birlikte Danilo Şef ve Tuğçe Demirbilek Zanna’nın boşanıp boşanmayacağı ise merak söz konusu oldu.