Masterchef Fena Karıştı! Masterchef Yarışmasında Aşk Skandalları Ortaya Çıktı!

Masterchef Fena Karıştı! Masterchef Yarışmasında Aşk Skandalları Ortaya Çıktı!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevirdi. Masterchef Türkiye 2021 iddiaları ile alakalı ortaya atılan her şey haberin detaylarında...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Masterchef Türkiye 2021 iddialı 2 yarışması ile alakalı birtakım olaylar ortaya attı. Yarışma programında sürekli didişen iki yarışmacının aşk yaşadığına dair iddialar gündeme geldi. Bu iddiaların ardından dikkatleri üzerine çeken iki isim Masterchef Türkiye 2021 yarışması izleyicilerine de şok etti. İzleyiciler Masterchef yarışmasında aşk yaşayan o iki ismi merak ediyor.

Masterchef yarışmasında hangi iki isim aşk yaşıyor?

Her bölümü ile heyecanlı dakikaları ekranlara taşıyan Masterchef Türkiye 2021 yarışması şimdilerde daha heyecanlı bir hale geldi. Bu haftadan sonra 10 kişi ile yoluna devam edecek olan Masterchef Türkiye 2021 yarışması skandal bir iddia ile şok etti. Yarışmada sürekli polemik halinde olan iki ismin aşk yaşadığına dair iddialar ortalığı karıştırdı. Bu iddiaların ardından gözler iki yarışmacıya çevrildi. Böylelikle Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında aşk yaşayan iki isim izleyicileri de hayrete düşürdü. Masterchef izleyicileri bu durumun doğru olup olmadığını sürekli sorguluyor.

Gözler Dilara ve Sergen’e çevrildi

Bir İnstagram hesabı Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında yeni bir aşkın filizlendiğini iddia etti. Ardından ikilinin İlk başlarda polemik yaşamasına rağmen şu an çok iyi anlaştığına dair dedikodular gündeme geldi. Bu iddiaların ardından Masterchef Türkiye 2021 yarışmasının o iddiayı beğenmesi de kaynağın o olup olmadığını merak ettiriyor. Alınan bilgiler neticesinde Dilara Başaran ve Sergen Özen'in Aşk yaşadığına dair iddialar gündeme geldi. Bu paylaşımı programın eski yarışmacısı olan Tunahan Ak’ın da önce beğenip sonra beğenisi geri çekmesi kartlardan kaçmadı. Mavi takıma kaptanlık yapan yarışmacı Dilara'nın ilk isim olarak Sergen'i seçmesi ise yarışmacıyı bir hayli şaşırttı. Sergen ve Dilara'dan herhangi bir açıklama gelmezken izleyici bu ikilinin aşk yaşayıp yaşamadığını merak ediyor.