Masterchef Eskii Şampiyonu Ortalığı Fena Karıştırdı! Öyle İtiraflarda Bulundu ki Yer Yerinden Oynadı!

Masterchef Eskii Şampiyonu Ortalığı Fena Karıştırdı! Öyle İtiraflarda Bulundu ki Yer Yerinden Oynadı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Hasan Biltekin'in çalıntı olduğu iddia edilen tabak hakkında Serhat birtakım açıklamalar yaptı. Bunun ardından ortalık fena karıştı. İşte haberin tüm detayları...

Ekranların en çok sevilen yarışmalarından biri olan Masterchef finale adım adım ilerliyor. Başarılı şef adaylarının mücadele ettiği yarışmada kimin 1. olacağı ise merak söz konusu oldu. Danilo şef geçtiğimiz haftalarda Hasan'ın yaptığı yemeğe kaşık atarak çok beğendiğini söylemişti. Bunun ardından Hasan'ın tabağının çalıntı olduğu iddia edildi. Masterchef 2020 birincisi Serhat Doğramacı ise Hasan'ın tabağı hakkında yorum yaptı. Hasan'ın tabağı hakkında yorum yapan Serhat ifadeleri ile ortalığı karıştırdı.

Serhat Doğramacı'dan şoke eden ifadeler

Masterchef 2020 yılının birincisi olan Serhat Doğramacı birtakım açıklamalara imza attı. Haşhaş ana ürünlü tabak hazırlayan Hasan o hafta gözde olmuştu. Bundan dolayı Hasan'ın tabağının çalıntı olduğu iddia edildi. Hasan Biltekin'in tabak tasarımı hakkında yapılan yorumlar ise herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardında Serhat Doğramacı ise tüm sessizliğini bozdu.

Masterchef'de çalıntı tabak krizi

Masterchef 2021 hız kesmeden devam ederken çalıntı tabak olayı ortalığı fena karıştırdı. Hasan'ın tabağı hakkında çalıntı olduğuna yönelik iddialar yapıldı. Masterchef 2020 birincisi olan Serhat ise konuyla alakalı açıklama yaptı. İnstagram'dan herkesin baktığını söyleyen Serhat sosyal medyadan tüyo aldıklarını da belirtti. Tabağın taklit olduğunu söyleyerek "esinlenmiş olabilir arkadaşlar normal bir şey bu. Yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan anca bakarsın tabağa" ifadelerini kullandı. Masterchef 2021 şef adayı olan Hasan'ın esinlendiği tabak ise ortaya çıktı. Hasan'ın esinlendiği tabağın Alman Alessandro Riemer olduğu söyleniyor. Riemer ise tabağının kullanılması ve adının geçmemesinden dolayı şaşkın olduğunu söyledi. Danilo Zanna ise bütün yaşananları gülerek izlediğini dile getirdi.