Masterchef  Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Sizce Hak etti mi? Yoksa Eleme Postasına mı Gitmelimiydi?

Masterchef Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Sizce Hak etti mi? Yoksa Eleme Postasına mı Gitmelimiydi?

Masterchef eleme adayı belirleme günü izleyicileri ekran başına kilitledi. Eleme gününde haftanın iki takım oyununda konseptin Balkan mutfağı olduğu ortaya çıktı. Bundan dolayı 17 Kasım tarihinde Masterchef 115. Bölümü ile ekranlara geldi. İşte haberin tüm detayları...

Masterchef eleme adayı belirleme günü izleyicileri ekran başına kilitledi. Eleme gününde haftanın iki takım oyununda konseptin Balkan mutfağı olduğu ortaya çıktı. Bundan dolayı 17 Kasım tarihinde Masterchef 115. Bölümü ile ekranlara geldi. İşte haberin tüm detayları...

Masterchef 17 Kasım tarihinde kırmızı takım ve mavi takımı karşı karşıya getirdi. Yarışmacılar altı Balkan ülkesinin yemeklerini sergileyerek jüri üyelerinin karşısına çıktı. İzleyiciler ise bu hafta kimin eleme potası girdiğini merak ediyor. Eleme ile alakalı sorular son bölümde netlik kazandı. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef çarşamba akşamına damga vurdu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu devam ederken Somer, Danilo ve Mehmet Şef Balkan ülkesi menüsünü adayları takdim etti. Alınan bilgiler neticesinde mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı. Bunun ardından yapılan oylama sonucu ile birlikte eleme adayları da kırmızı takımdan seçildi. Kırmızı takımdan Tahsin ve Sergen ise eleme potasına girdi.

Sergen ve Tahsin eleme potasına girdi

Kıyasıya mücadele devam ederken bireysel dokunulmazlık sembolünü Dilara elde etti. Bunun ardından takım arkadaşlarını potaya gönderen Dilara, Tahsin'in ismini söyledi. Tahsin ise Masterchef üçüncü eleme adayı olarak gündeme geldi. Ardından kırmızı takımı yarışmacıları eleme adaylarını belirlemek üzere oylama yaptı. Oylama sonucu Sergen'in ismi en çok yazılan isim oldu. Bunun sonucunda 17 Kasım günü Masterchef yarışmasında Sergen ve Tahsin eleme potasına giren isimler arasında yerini aldı.

Bireysel dokunulmazlık hangi isime gitti?

Çarşamba gecesi dokunulmazlık oyunu heyecanla devam ederken takımlar kıyasıya mücadele etti. Kırmızı ve mavi takımdan 6 Balkan ülkesi yemeklerinin yapılması istendi. Dokunulmazlık oyunu düello şeklinde oynanacak yarışmacılara süreler verildi. İki grup halinde 3 ay yarışmacı mücadele gerçekleştirdi. Bunun sonucunda 3- 2 skorla dokunulmazlık oyunu mavi takıma gitti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için siyah önlükleri giydi. Bireysel dokunulmazlık da şefler yarışmacılardan dört gruba verilen ürünleri 40 dakika içerisinde yapmalarını istedi. 40 dakikanın sonunda yemeklerin tadına bakan şefler oybirliği ile verdikleri puanı açıkladı. Bunun ardından Görkem, Dilara ve Mert öne çıkan isimler oldu. Dilara ise bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.