MasterChef Danilo Zanna'nın Eşi Boşanmak için İstedikleri Dudakları Uçuklattı!

MasterChef Danilo Zanna'nın Eşi Boşanmak için İstedikleri Dudakları Uçuklattı!

MasterChef programının jürilerinden olan Danilo Zanna'nın boşanması için istenen ücret dudak uçuklattı. Eşinin büyük bir meblağ ile karşısına çıktığı iddia ediliyor. Danilo Zanna'nın avukatı konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Tuğçe Demirbilek Zanna ile neden evliliğini bitireceği merak ediliyor.

MasterChef'te Danilo Zanna'nın yakın zamanda boşanacağı haberi geldi. İki tarafın da boşanma davası açması ile avukatlar gerekli işlemleri hallediyor. Ancak bu süre zarfında çeşitli gelişmeler de yaşandı. Boşanmanın nedeni merak edilirken bir yandan da iki tarafın beklentisi araştırılıyor. İddialara göre Danilo Zanna'nın 500 bin euro teklif ettiği belirtildi. Ancak eşinin daha fazlasını istediği söyleniyor. Tuğçe Demirbilek Zanna evliliklerinin bitecek olmasıyla ilgili bir şey söyledi mi?

Danilo Zanna Boşanacak!

MasterChef'in jüri üyeleri arasında olan Danilo Zanna'nın avukatı, boşanmayla ilgili bir kamuoyu yazısı paylaştı. Kamuoyu ile paylaşılan yazının detaylarına bakıldığında hangi tarihte boşanma davası açıldı ve iki tarafın da ayrılmak istediğine ilişkin detaylar yer alıyor. Ancak üstünde durulan konu gereksiz ve aslı olmayan haberlere itibar edilmemesi yönündeydi. Gerçekten de çok fazla iddia ortada dolaşıyor ve bu konuda herhangi bir kesinlik belirtilmemekte.

Danilo Neden Boşanıyor?

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek Zanna'nın neden boşanacağına dair bir açıklamada bulunmadı. Ancak çiftin artık anlaşamadığı gelen iddialar arasında. TV8 programı ile büyük bir üne kavuşan Danilo Zanna'nın evliliğine ilişkin kendilerinden resmi açıklama bekleniyor.