Maraşlı Başrol Oyuncusundan Sonra Sıra Didem Soydan'da! Didem Soydan Hakkında Son Gelişmeler!

Maraşlı Başrol Oyuncusundan Sonra Sıra Didem Soydan'da! Didem Soydan Hakkında Son Gelişmeler!

Maraşlı dizisinde oynayan Burak Deniz'in virüse yakalanma haberinin ardından birlikte yaşadığı Didem Soydan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Didem Soydan'ın da virüse yakalandığı açıklandı. İkili beraber karantinaya girdi.

Maraşlı dizisinde başrol karakteri olan Celal'e hayat veren Burak Deniz, virüse yakalanmıştı. Bu haberin ardından başarılı oyuncu karantinaya alındı. Sağlığı konusunda herhangi bir problem olmadığı ve tedavisine devam edildiği biliniyor. Yaşanan gelişmelerin sonrasında ise oyuncunun sevgilisiyle ilgili bir virüs haberi daha geldi. Hayranları yakışıklı oyuncunun sevgilisi için oldukça üzüldü.

Didem Soydan da Virüsle Tanıştı!

Burak Deniz'in ardından Didem Soydan'ın da virüse yakalandığı öğrenildi. Ünlü ismin sağlık durumunda şu an için bir sıkıntı olmadığı ve kendisini izole ettiği belirtildi. Burak Deniz üzerinden bulaştığı tahmin edilen virüsün kaliteli bir karantina süreci sonrasında atlatılabileceği kaydediliyor. İki ünlünün de hayranları sosyal medyada kendilerine binlerce mesaj attı. Geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve yaşananların bir an önce geçmesini temenni ettiler.

Maraşlı Dizisi Çekimleri Duracak mı?

Maraşlı dizisinin çekimlerinin duracağı konuşuluyor. Burak Deniz'in virüse yakalanmasının dizi çekimlerini zora sokacağı bilgisi doğru. Bu nedenle bir süre dizi çekimi gerçekleşmeyecek. Maraşlı dizisinin reyting sıralamalarında ne kadar önde olduğu düşünülürse bu dizi için güzel bir gelişme değil ancak sağlık konusunda yapacak hiçbir şey bulunmuyor. Beklemekten ve tedavi olmaktan başka bir çare yok.

Sevgililer Karantinada

Didem Soydan ve Burak Deniz ikilisinin beraber karantinaya girdiği öğrenildi. Birlikte olduklarından ötürü virüse de beraber yakalanmışlardı. Kısa süre içerisinde ikilinin iyileşerek ekran karşısına dönmesi bekleniyor. Son zamanlarda artmakta olan vakalara karşı iki isim de virüse yakalandı. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda kendilerini iyi hissettiklerini ve herhangi bir sıkıntının olmadığı mesajını vermeleri sevenlerini rahatlattı. Çünkü böyle durumda kişinin nasıl hissettiği de büyük önem taşımakta. Önümüzdeki haftalarda yapacakları yeni bir test ile virüsün geçip geçmediğini görmüş olacaklar. Aynı zamanda üzerlerindeki kırılganlık hali de virüsün devam edip etmediğini net olmasa dahi bir ihtimal kendilerine anlatıyor.