Kubat İle Müzik Sahnesi İzleyicilere Unutulmaz Anlar Yaşatmaya Hazırlanıyor

Kubat İle Müzik Sahnesi İzleyicilere Unutulmaz Anlar Yaşatmaya Hazırlanıyor

Koronavirüs pandemisinden dolayı vatandaş uzun zamandır evlerinden çıkmadı. Normalleşme sürecine girilmesinin ardından Kubat ile Müzik Sahnesinden de güzel bir açıklama geldi. Kubat İle Müzik Sahnesi izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar..

Kubat ile Müzik Sahnesi’ Star ekranında yayınlanacak ve unutulmaz bir müzik keyfi yaşatacak. Fatma Turgut, Buray ve Ferman Akgül, bu çok güzel ve özel müzik şölenini evlerinize getirip unutulmaz bir geceye imza atacak. ‘Kubat ile Müzik Sahnesi’ gecesinde, türkülerden tut klasiklere ve en sevilen parçaları ile 23 Temmuz Cuma günü Star ekranlarında.

Star Tv de yayınlanacak olan Programın konukları arasında yer alacak olan şarkı yazarı ve yorumcusu Buray, en sevilen şarkılarını izleyicileri için bu programda seslendirecek. Buray, 2015 yılında hayatımıza girip, peş peşe yayınladığı albümleri ve şarkılarla em sevilen pop müzik isimlerinden biri haline geldi. Buay, Kubat ile seslendireceği şarkılar ile de seyircilere müzik ziyafeti sunacak.

Programa hangi isimler dahil olacak?

Programa hangi isimler dahil olacak? Rock müziğin en güçlü isimleri arasında gelen Program konukları arasında, rock kadın yorumcularından Fatma Turgut’da var. Geçtiğimiz yıllarda ilk solo albümünü yayınlayan Fatma Turgut, programda izleyicilerine en sevilen şarkılarını da söyleyecek. Fatma Turgut ve Kubat birlikte ilk kez bu programda türküler de söyleyecek. İkili hem birlikte hem solo şarkılarıyla ekran başındakilere keyif dolu müzik ziyafeti verecek.

“Kubat ile Müzik Sahnesi”nin bir diğer konuğu da rock müziğin sevilen isimlerinden Ferman Akgül olacak.  Ferman Akgül, Manga grubunun solisti kendi şarkılarından farklı olarak yakın dostu Kubat’la birlikte türküler de yorumlayacak. İkili birlikte sola şarkıları ile ekran başındakilere keyif dolu anlar yaşatacak. “Kubat ile Müzik Sahnesi”, bayramın son günü 23 Temmuz Cuma saat 20.00’de Star ekranlara çıkmaya hazırlanıyor.