Kıvanç Tatlıtuğ’un Dikkat Çeken Teknesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Kıvanç Tatlıtuğ’un Dikkat Çeken Teknesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son zamanlarda kameralardan uzakta yaşamayı tercih ediyor. Sakin bir hayat tarzını tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrıca dikkat çeken teknesine verdiği fiyat ise herkesi şaşkına çevirdi.

Sosyal medya hesaplarında çok fazla aktif olmayan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun zaman sonra sosyal medya hesaplarından paylaşım yapınca gündemde yerini alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak yaptığı paylaşımı ile yine adından söz ettirdi.

Kısa süre içerisinde Tatlıtuğ fotoğrafına çok fazla sayıda beğeni aldı. Fotoğrafın altına yapılan yorumlar ise dikkat çekici oldu.  Kıvanç Tatlıtuğ’un bir kadın takipçisi ise fotoğrafa ‘Seni görünce bırak kimseye, kendime bile su veresim gelmiyor’ yorumunu yaptı. Fotoğrafa yapılan bir başka yorumda ise ‘Seni görünce dünyayı unutuyorum’ ve ‘Buralar yanıyor’ tarzında yorumlar yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ hakkına şoke eden detaylar ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ hakkına şoke eden detaylar ortaya çıktı! Uzattığı ve geriye doğru topladığı saçları ile bir süredir yeni imaja bürünen ve yarattığı yeni imajı ile gündemde kalan Tatlıtuğ, bu sıralar hem stil danışmanı hem de eşi olan Başak Dizer ile birlikle tatilde.

Tutkuları arasında Tekne ve balık avlama olduğu bilinen Tatlıtuğ, Fransa’da kendisine özel olarak yaptırdığı yelkenli ‘Catamaran Lagoon’ teknesini ise önümüzdeki yıl mart ayın içerisinde teslim alacak.

Teknesine 10 milyon TL ödedi

Teknesine 10 milyon TL ödedi. 10 milyon TL ödediği iddia edilen yeni teknesine Kıvanç Tatlıtuğ, önümüzdeki yıl eşi Başak Dizer ile birlikte Dünya turuna çıkacağı öğrenildi. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dudak uçuklatan fiyatı ile dikkat çeken teknesini ise balık sevdasına göre düzenleme yaptırıyor.