Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Ortak Ayrılık Açıklaması! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Ayrılığa Son Noktayı Koydu!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Ortak Ayrılık Açıklaması! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Ayrılığa Son Noktayı Koydu!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer mutlu evliliği ile gündeme geldi. Ayrıca yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i aldattığına dair İlk çağlarda magazin gündemini bir hayli sarsmıştı. Bunun ardından Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in boşanacağını dair söylentiler gündeme geldi. İkili gerçekten boşanıyor mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkı bitti mi.

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz yıllarda eşi Başak Dizer'i aldattığına dair iddialara cevap vermişti. Asılsız iddiaları ortaya atan kişiler hakkında gerekli işlemleri başlatacağını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, bir gibi söylentilerin yalan olduğunu da belirtmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ, tepkisini belli etti

Eşi Başak Dizer ile mutlu bir evliliği bulunan Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz yıllarda aldatma iddialarına karşılık sosyal medya üzerinden cevap verdi. Hakkında yapılan haberlerin yalan olduğunu söyleyen yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yalan haberleri yapan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağını da dile getirmişti. Şimdi ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evliliğin bittiğine dair söylentiler gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde ikilinin çok mutlu bir evliliği olduğu gözlerden kaçmadı. Yani Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evliliği noktalanmıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkı gündem oldu

Aşk-ı memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ neredeyse her gün gündeme geliyor. Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ magazin gündemine de bir hayli sarstı. Eşi Başak Dizer ile mutlu bir evliliği bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, hayranları tarafından da gıpta ile bakılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkı ise sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor.