Kıvanç Tatlıtuğ, Into The Night Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ, Into The Night Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu!

Uzun bir süre önce ekranlardan uzak duran Kıvanç Tatlıtuğ sonunda yeni projesini açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix için çekilen bir dizinin ikinci sezonuna konuk oldu. Dizi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ, sonunda hangi projede yer alacağını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix için ekranlara gelecek olan Belçika yapımlı bir dizinin ikinci sezonunda ekranlarda olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ bomba gibi bir dönüş yapıyor

Kıvanç Tatlıtuğ bomba gibi bir dönüş yapıyor. Evlendikten bir süre sonra ekranlardan uzak kalma kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesini açıkladı. Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi adlı projede yer almaya hazırlanıyor. Oyuncunun bu dizide hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Belçika yapımlı dizi ekranlara gelecek!

Belçika yapımlı dizi ekranlara gelecek! Alınan bilgiler neticesinde dizinin çekimleri Ayvalık, İstanbul ve Çeşme’de devam ediyor. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ başrolü yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci ile paylaşıyor. Bu dizi dışında Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi ise bir film projesi ile uğraşıyor.

Dizi dışında sinema filmi ile de gündeme geldi!

Dizi dışında sinema filmi ile de gündeme geldi! Kıvanç Tatlıtuğ dizi dışında sinema filmi ile de gündem oldu. Ayrıca yetenekli oyuncu Özcan Alper tarafından yönetilen Aşıklar Bayramı adlı projede de yer alacak.

Kulislerde alınan bilgiler neticesinde Kıvanç Tatlıtuğ, Into The Night adlı dizinin ikinci sezonunda ekranlarda olacak. Bu açıklamanın ardından Kıvanç Tatlıtuğ hayranları şimdiden oyuncunun hangi karaktere hayat vereceğini merak ediyor.

Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Her sezon farklı oyuncuları konuk eden dizi, bu defa Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşma sağladı. Jason George (Narcos, The Blacklist) tarafından kaleme alınan dizi şimdiden Türkiye’de gündem yarattı.