Kıvanç Tatlıtuğ Eşinden Boşanıyor mu? Başak Dizer Açıklaması Az Önce Geldi

Kıvanç Tatlıtuğ Eşinden Boşanıyor mu? Başak Dizer Açıklaması Az Önce Geldi

Yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'den ayrılacağını dair haberler sosyal medyada gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in boşanacağına dair iddialar gündemi bir hayli sarstı. Fakat yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile mutlu olduğunu bir kez daha ispatladı. İşte haberin tüm detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile mutlu fotoğraflarını paylaştı. İkilinin bu paylaşımının ardından Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in ayrılacağına dair iddialar da çürüdü. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ eşine ihanet ettiğine dair çıkan haberlerden dolayı asılsız yorumda bulunan kişiler hakkında da yasal işleme yöneleceğini söylemişti.

İkiliden fotoğraflı yanıt!

Severek evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraf paylaştı. İkilinin hayranları Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer hakkında çıkan boşanma iddialarının asılsız olduğunu bir kez daha anladı. Kıvanç Tatlıtuğ 2019 yılında eşini aldattığını dair iddialara yasal yolla cevap vereceğini söylemişti. Yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yapılan haberleri takip ettiğini belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı işle ya da oyunculuk ve alakalı her zaman eleştiri odağında olacağını söyleyerek özel hayatı ile alakalı yapılan yalan haberlere sessiz kalmayacağını da belirtmişti. Kıvanç Tatlıtuğ hakkında çıkan boşanma iddiaları ise ikilinin fotoğraf paylaşımı ile birlikte asılsız olduğu ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkını bir defa daha belli etti

Geçtiğimiz yıllarda eşini aldattığını dair çıkan haberleri sessiz kalmayan Kıvanç Tatlıtuğ, belge ve delil olmadan medya aracılığı ile evliliğini dair gerçek olmayan söylemleri kabul etmeyeceğini dile getirmişti. Bu iddiaları hukuk yoluyla çözeceğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ boşanacağını dair ortaya atılan iddiaları da fotoğraf ile yanıt verdi. Yani yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in boşanmayacağı ortaya çıktı. Severek evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer bu iddialar karşısında dimdik ayakta durarak aşklarını bir kez daha kanıtladı.

5 yıl önce dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden ise bir müjde daha geldi. 44 yaşında olan Başak Dizer'in hamile olduğu iddia ediliyor. 2016 yılında dünya evine giren çifttin bebek beklediğine dair iddialar gündemde dolaşmaya devam ediyor.