Kırmızı Oda'nın Sadi'si Yerinde Durmuyor! Sadi Yeni Projesiyle Ekranlara Geliyor!

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Yerinde Durmuyor! Sadi Yeni Projesiyle Ekranlara Geliyor!

Erkan Petekkaya'nın televizyon dizisi final yaptıktan sonra yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkacağı öğrenildi. Çekimlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadı ve yakında gösterime girecek. Peki Erkan Petekkaya'nın yeni filminin ismi nedir? Film ne zaman gösterime giriyor?

Erkan Petekkaya, en son Sana Söz dizisinde oynamıştı. Star TV'de yayınlanan dizide Nehir Erdoğan ile olması dikkat çekmişti. Ancak ikilinin güzel performansına rağmen dizi çok fazla tutunamadı ve final kararı aldı. Şimdi ise Erkan Petekkaya'dan yeni bir film müjdesi geldi. Dizide oynayan oyuncuları duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. Ayrıca dizinin ismi de açıklandı. Hangi film gösterime girecek? Erkan Petekkaya'nın filmi için gösterim tarihi belli oldu mu merak ediliyor.

Dedemin Gözyaşları Filmi Oyuncuları

Dedemin Gözyaşları filminde kimler oynayacak merak edilmekteydi. Erkan Petekkaya'ya eşlik edecek ismin Halil Ergün olduğu açıklandı. Petekkaya'nın usta oyuncuyla iyi bir ikili olacağı düşünülüyor. Filmde ayrıca Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan'ın da oynayacağını belirtelim.

Ne Zaman Gösterime Girecek?

Filmin 18 Mart 2022 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Dedemin Gözyaşları filmi için şimdiden büyük bir beklenti oluştu. Hal böyle olunca gişelerde satış rekoru kırılması muhtemel gözüküyor.