Kerem Bursin'in İspanyada Başına Neler Geldi Neler! Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

Kerem Bursin'in İspanyada Başına Neler Geldi Neler! Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

Fox TV ekranlarında Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan Kerem Bursin dünya starı olma yolunda ilerliyor. Sen Çal Kapımı dizisinde partneri Hande Erçel ile aşk yaşayarak mutluluğu yakalayan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, kariyer merdivenlerini adım adım tırmanıyor. İşte haberin tüm detayları...

Gran Canaria Swimm Week by Mc’nin davetlisi olarak İspanya’nın Kanarya Adaları’na giden yetenekli oyuncu Kerem Bursin hayranlarının sevgisi ile karşı karşıya kaldı. Oyuncunun hayranları havalimanına giderek Kerem Bursin’in görmek için izdiham yarattı. Amerika’da yaşayan ailesini ziyaret etmek isteyen Kerem Bursin, kendisine gelen davet ile Kanarya Adaları ve gitme kararı aldı. Bunun ardından Kanarya Adalarına giden Kerem Bursin, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı.

Kerem Bursin’in şaşkınlığı gözlerinden okundu

Hayranlarının sevgisi ile karşılaşan Kerem Bursin, herkese teşekkürlerini ileterek duygusal anlar yaşadı. Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek adına Kerem Bursin’in Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine katılacağı ortaya çıktı. 21 ve 24 Ekim tarihleri arasında Gran Canaria Yüzme Haftası etkinliği gerçekleştirilecek. Alınan bilgiler neticesinde etkinliğin Maspalomas’taki (Gran Canaria) Expomeloneras salonunda olacağı da ortaya çıktı.

Kerem Bursin hayranları ünlü oyuncunun geldi dakikalardan fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Kerem Bursin’e gösterilen bu ilgi ise herkesi şaşkına çevirdi. Son yıllarda kariyer merdivenlerini hızla tırmanan Kerem Bursin’in bu şekilde bir ilgi ile karşılanması beklenmiyordu.