Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e Büyük Tepki! Dekolteli Paylaşımlarına Çok Kızdı! Sosyla Medya Karıştı!

Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e Büyük Tepki! Dekolteli Paylaşımlarına Çok Kızdı! Sosyla Medya Karıştı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkında bir skandal daha yaşandı. Uzun süre aşklarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkında şoke eden detaylar ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra Kerem Bursin ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, giydiği kıyafetler ile de gündem olmaya devam ediyor. Hatta dekolteli kıyafetler dışında mayosu ile akılları baştan alan Hande Erçel’e sevgilisi Kerem Bursin’den yorum gecikmedi.

Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemdeki yerlerinin koruyan Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında dekolte problemi mi yaşanıyor? Uzun bir aranın ardından önce Hande Erçel ardından Kerem Bursin aşk yaşadıklarını itiraf etti.

İkilinin sevgili olmasının ardından sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Bunun ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı tartışılmaya devam ederken bu tartışmaya bir yenisi daha eklendi. Hatta Erçel hayranları, bu olayın ardından ikiliye yorum üstüne yorum attı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında sular durulmuyor

Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında sular durulmuyor. Hande Erçel, kısa süre önce beyaz bir dekolteli mayo ile fotoğraf paylaştı. Bunun ardından Kerem Bursin’de sevgilisi Hande Erçel’in fotoğrafına yorum yaptı. Hatta sosyal medya kullanıcıları Kerem Bursin’in çok şanslı olduğunu söyledi.

Hande Erçel yaptığı paylaşım ile kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Bunun ardından yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’de sevgilisine yorum yapmayı ihmal etmedi. Kerem Bursin’in bu yorumundan sonra sevgilisi Hande Erçel’I kıskandığını dile getirdi.