Kerem Bursin'den " Evlenecek misiniz Soruna Sert Yanıt" Geldi! Hayranları Şok Oldu!

Kerem Bursin'den " Evlenecek misiniz Soruna Sert Yanıt" Geldi! Hayranları Şok Oldu!

Hande Erçel ve Kerem Bursin çiftinin evlenmesini bekleyen hayranlarına Kerem Bursin'den cevap geldi. Kerem Bursin öyle bir dille ifade etti ki tüm soruların önünün kapadı. Kerem Bursin evlenecek mi? Kerem Bursin ne açıkladı?

Sen Çal Kapımı dizisinde  aşkları başlayan Kerem Bursin ve Hande Erçel son sürat  aşk yaşamaya devam ediyor. Hayranlarının evlenmelerini istemesi ve bir  çok evlilik haberleri yapılmasına rağmen Hande Erçel ve Kerem Bursin sessizliğini korudu.

Sosyal medya üzerinden  kim kiminle ne zaman evlenecek anketine ise ilk sıra Hande Erçel ve Kerem Bursin yer alıyor .İkilinin evlenmesine yönelik beklentiler çok fakat  şuan için hiçte o durumda değiller.

Çıkan haberler ve gazetecilerin sorusuna Kerem Bursin şöyle cevap verdi;  “Biz şu an ilişkimizin tadını çıkartıyoruz. Hala yeni bir ilişki sayılır. O yüzden biliyorum evlilik önemli bir mevzu. Ama biz şu an anın tadını çıkartıyoruz. Önümüzde işler var, kariyerler var. Oralara daha atlamaya hiç gerek yok” dedi.

Kerem Bursin önceliğin kariyer olduğunu daha sonrasından ise evlilik olduğunu ifade etti. Bu ifade ile ise daha fazla evlilik haberlerinin yapılmamasını ve sorulmamasını istedi.