Kerem Bürsin ve Hande Erçel Kayboldu! Beraber Gittikleri Maldivler'den Bildirdiler!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Kayboldu! Beraber Gittikleri Maldivler'den Bildirdiler!

Sen Çal Kapımı oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel, tatil için bambaşka bir yer seçti. Maldivler'e giderek burada güzel vakit geçiren ikilinin paylaştıkları fotoğraflar hayranlarını sevindirdi. Kerem Bürsin, "kayboldum" temalı bir paylaşım yaptı.

Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin, gittikleri Maldivler'de tatilin keyfini çıkardılar. Türkiye'den çok uzakta olan ikilinin tatil için erken hamle yapması ve seyahat etmesi hayranlarını sevindirdi. Bir süredir birlikte samimi dostluk inşa eden ünlü oyuncular, tatil yaptıkları yeri de ortak seçtiler. Böylelikle beraber daha fazla vakit geçirmiş oldular. Zamanında çıkan aşk dedikodularını reddetseler de birbirlerinden kopamadıkları görülüyor. Hem aynı dizide oynuyorlar hem de çok iyi bir arkadaşlıkları var. Bu durum ikiliye hayran olan herkesin işine geliyor. Çünkü severek takip ettikleri isimlerin beraber olması onları daha da fazla mutlu etmekte.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den Paylaşım!

İki başrol oyuncusunun yaptığı paylaşımda Maldivler'den manzara görüntüleri vardı. İkisi de oldukça mutlu ve huzurluydu. Aynı zamanda gözden çok uzaklara gitmelerini farklı bir not ile tarif ettiler. Kerem Bürsin'in yazdığı not ise çok konuşuldu.

Kerem Bürsin'den İngilizce "Kayboldum" Mesajı!

Kerem Bürsin, Maldivlerle ilgili manzara paylaşımı yaparken kaybolduğuna işaret eden ancak içerisinde mecazi anlam olan ilginç bir paylaşım yaptı. Bürsin, "Evet kayboldum ve bu iyi hissettiriyor" anlamına gelen İngilizce "Yes im lost... and it feels good" yazısını paylaştı. Arka planda Maldivler olunca yakışıklı oyuncunun takipçileri bu anlamlı fotoğrafa hayranlıkla baktı.

Sen Çal Kapımı Sezon Finali Yapmıştı

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisi, izleyicilerin en merak ettiği anlarda yayına ara vermişti. Yeni sezon çekimlerinin devam edileceği bilgisi gelince izleyiciler çok sevindi. Şimdi iki oyuncu, yorucu tempo başlamadan önce tatilin keyfini çıkarıyor. Yakın zamanda Türkiye'ye geri dönecekler ve yeni sezon çekimleri için büyük koşuşturma başlayacak. Yurt dışında da yayınlanan dizinin hayran kitlesi oldukça fazla. Bakalım dizinin bu sezon hem yurt içi hem de yurt dışı reyting sonuçları nasıl olacak...